Kaksplus.fi

lauantai 28. helmikuuta 2015

27.2.15 Ultra - Unisex

Perjantaina 27.2. klo 8:30 meillä oli Porvoon sairaalalla ultra-aika.
Aamulla jännitti ja samalla oli innostunut fiilis. Pitkästä aikaa näkisimme pikkuisen, saisimme tietää onko kaikki hyvin sekä selvyyden sukupuoleen !
Koko vauva tutkittiin perusteellisesti päästä varpaisiin. Lääkäri selitti koko ajan mitä tekee ja mitä kohtaa katsotaan - itse en olisi tunnistanut tai mitään selvää saanutkaan.
Aivot näytti normaalilta, ylähuuli oli normaalin näköinen, sormia oli selkeästi, selkäranka oli kehittynyt, lapsivettä hyvä määrä, istukka takana ja kaikki muukin oli juuri niin kuin pitikin. Vauvaa myös mittailtiin ja painoarvioksi annettiin 366g. Miika kuuli ensimmäistä kertaa vauvan sykkeen ! Vauva oli pää alaspäin ja potki myös kovaan tahtiin.
Sitten tuli sopiva kohta esittää the kysymys: kumpi siellä on ?! Oikeastaan kysyin onko se edelleen poika, sillä ensimmäisessä ultrassa meille vähän niin vihjailtiin. Lääkäri yritti katsoa ja saada vauvaa eri asentoon, jotta nähtäisiin haaroväliin, mutta ei... Tosin hän totesi, että on koko ajan ajatellut vauvan olevan tyttö. Eli emme tiedä kumpi meille on tulossa. Voi kärsimättömyys ! Tämähän oli raskauden viimeinen ultra, joten jos emme mene yksityiselle ja maksa siitä niin sukupuoli selviää vasta vauvan syntyessä. Minähän olen siis jo ostanut vaatteita "poikien värissä", sillä ensimmäisen ultran yksi kuva oli niin selkeä pojan merkki. En tiedä miten kuvaan on pikku pippeli ilmestynyt, jos tosiaan vauva onkin tyttö :D
Sovittiin, että ostetaan nyt vain unisex vaatteita ja jos vauva on tyttö niin laitetaan jo ostetut poikien vaatteet myyntiin.
Vauva oli jo niin iso, että ei saatu yhtään kuvaa, missä se näkyisi kokonaisuudessaan. Muutenkin omasta mielestäni ensimmäisen ultran kuvat oli selkeämpiä kuin tällä kerralla. Siellä se pienokainen kuitenkin potki ja kellui kaikessa turvassa ja hyvinvoivana. Helpottuneena jatketaan siis odottelua<3

Tänään alkoi rv 22 ja vatsa kasvaa kasvamistaan.
Vauva liikkuu myös selkeämmin kuin aiemmin, mutta vielä ei ole vatsan päältä liikkeitä tunnettu.
Hieman on alkanut olemaan selkäsärkyä. Kyselin asiasta ystävältäni ja hän puhui omalla kohdallaan olleesta iskias vaivasta raskausaikana ja epäilen, että samaa saattaa tämä minun olla. Semmoista vihlontaa alaselässä oikealla puolella ja joskus tuntuu, että pettää jalka alta. Ja tuntuu myös, että olisi todella jumissa selkä. Onneksi tämä kipu aika harvoin, lähinnä jos on istunut pitkään.

Tehtiin tänään kavereiden kanssa päiväreissu Hämeenlinnaan ystävämme luo. Käytiin Hämeen Linnassa, ravintolassa syömässä ja hieman kiertelemässä kaupoissa. Kävin ostamassa myös toiset äitiysfarkut itselleni, nyt pärjää taas pidemmän aikaa.
Tälle illalle ohjelmassa vielä koulutehtävän viimeistely ja palautus. Oikein villi lauantai-ilta siis tiedossa omalla kohdallani.

Hyvää viikonloppua kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti