tiistai 10. helmikuuta 2015

Se liikkuu!


Joka ilta kun menen sängylle / sohvalle makaamaan niin tunnustelen, josko sieltä vatsasta jotain liikettä tuntuisi. Muutamana kertana olen tuntenut jotain, mutta en ole ollut aivan varma, että mitä se jotain on. Pientä hentoa kuplimista, poreilua, mutta hyvin epämääräistä ja epäselvää.
Eilen illalla nukkumaan mennessä otin taas pienen hetken aikaa ihan vain kuulostella vatsa-asukkia. Sitten se tapahtui, eikä jättänyt kyllä mitään epäilyjä. Kunnon muljahdus !
Se tuntui vähän samalta kun autolla ajaisi jostain hyppyristä tai montusta niin, että ottaa ihan vatsanpohjasta, mutta tuo tunne kohdistui koko voimanaan vain yhteen pieneen alueeseen. Se tuntui kutittavalta, hauskalta ja ehkä jopa vähän ällöttävältä (jos niin saa sanoa :D) Kuitenkin ihan mahtavalta. Nyt pystyn varmuudella sanomaan, että kyllä, olen tuntenut jo vauvan liikkuvan.
Tästä ne alkaa vaan voimistumaan ja tuntumaan selkeämmiltä päivä päivältä. Ja jos yhtään etukäteen täytyisi arvioida, niin aika liikkuvainen kaveri siellä vatsassa asustaa ensimmäisen ultran perusteella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti