keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Oi kevät

Nyt ollaan jo muutama päivä saatu nauttia kauniista, keväisestä säästä. Aurinko paistaa ja on lämmin.
Muhun itseeni ja omaan mielialaan vaikuttaa ainakin todella paljon keväinen sää. Parasta on kun asfaltti näkyy kokonaan ja aurinko paistaa niin, että saa laittaa lasit päähän. Edes kovin lämmin ilma ei tarvitse olla, mutta edellä mainitut tuovat jo kummasti lämpöä mieleen !

Tänään lähdettiin kolmen aikaan Rockyn kanssa käppäilemään äitini luo, jossa jätkä voi aina juosta vapaana ja purkaa energiaa.
Tunnin ajan Rocky juoksenteli ja leikki pallolla kunnes lähdettiin kävelemään takaisin kotiin. Kävelymatkoihin meni yhteensä n. 40min (edestakaisin). Aina välillä täytyi kuitenkin pysähtyä miettimään nätisti kävelyn saloja, ne kun tuppaa välillä unohtumaan.
Nyt jätkä vetää sikeitä olkkarissa. Taisi saada kunnolla siis ylimääräisen energian purettua, hyvä niin.

Oi että toivon näiden ilmojen säilyvän ja ettei takatalvea tulisikaan. Saa nähdä kuinka käy. No, nautitaan nyt vielä kun on ihanat ilmat. Odotan myös ensimmäisiä Paahtimon terassikahveja ! Kesä, tulethan pian <3

Tänään ohjelmassa vielä kämpän täyssiivous. Miten se onkin niin vaikeaa aina saada aloitettua. Aina keksii jotain "huomattavasti mielenkiintoisempaa ja tärkeämpää" kuten vaikka telkusta jonkun hyvän ohjelman katsomista tai koneella oloa tai koululäksyjä tai... :D
Ei mutta huomenna aamulla tulee käymään ihmisiä tässä meillä niin pakko saada paikat kuntoon.

Ehkä se on nyt vain ryhdistäydyttävä ja alettava hommiin.
Aurinkoista keskiviikkoa kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti