Kaksplus.fi

torstai 5. maaliskuuta 2015

Vaateostoksien hankaluus

Olimme eilen siskoni kanssa Taidetehtaalla kiertelemässä kauppoja ja luonnollisesti tuli katsottua samalla vaatteita pikkuiselle.
Ultran jälkeen kun sukupuoli jäi epäselväksi ajattelin, että ei se nyt niin ostoksien tekoa hankaloita, mutta väärässä olin. En halua vauvalle pelkästään valkoista, harmaata ja mustaa. Kuviollisissa vaatteissakin on selkeästi erikseen tyttöjen ja poikien vaatteita. Joissain liikkeissä on hyvin selkeästi ääripäävärit vaatteissa tai juurikin tyttöjen kuosit tai poikien kuosit. Olisin löytänyt vaikka ja mitä ihanaa ostettavaa kummallekin, mutta kun ei tiedä niin ei tiedä.
Yhden vaatteen löysin, jonka ajattelin sopivan kummallekin ja siskoni oli samaa mieltä.
Koko 50cm ja hinta (ale) 7€
Uutena en ole ostanut paljon mitään, sillä vaatteet ovat yllättävän kalliita ja ne ei kuitenkaan mahdu kauan päälle, varsinkaan ihan ensimmäisinä kuukausina. Kirppareilta on löytynyt hyvä kuntoisia bodeja ym. todella edulliseen hintaan. Tämän shortsi/lappuhaalari -asun kuitenkin halusin, se oli niin syötävän suloinen ! Vaikka se nyt on sininen, niin mielestäni tuo haalea sävy ja vaatteen malli sopivat kuitenkin myös mahdollisesti tytölle.
Tilasin myös H&M nettisivuilta muutamia vaatteita eilen, kun oli niin hyvässä alennuksessa. Sieltä on tulossa raitaa, tähtikuviota sekä hieman jopa väriäkin. Laitan niistä kuvaa kunhan saapuvat (ilmeisesti ensi viikolla).

Äshhh, saa nähdä odotellaanko ihan synnytykseen asti tiedottomina vai soitetaanko yksityiselle mahdollisesta lisäultrasta. Luulen, että kallistutaan jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Tahdon varmuutta ja väriä vaatteisiin !
Voi olla tietysti, että olen vain liian lokeroitunut näihin "tytön värit - pojat värit", mutta olen joskus aika pikkutarkka.
Onko se niin tarkkaa värien suhteen kuin ehkä kuvittelen ?
Lähipäivinä täytyisi mennä taas kirppareille katsomaan lisää vaatteita. Meillä on aika paljon koon 62cm sekä useampia 56cm, mutta ihan yhden käden laskettavissa koon 50cm vaatteet.

En malta odottaa, että käydään ostamassa hoitopöytä, vaatekaappi ja pinnasänkyyn tarvittavat hankinnat. Mulla on selkeä visio minkä tyylistä tahdon vauvalle tekstiileihin. Harmaavalkoista tähtikuosia ja sitten sukupuolen mukaan joku toinen väri kaveriksi. Miika on samaa mieltä tästä harmaasta linjasta. Itseasiassa huonekalut piti olla harmaat, mutta pinnasänky meillä on jo ja se on valkoinen.
Ei myöskään haluta liian piirrettymäistä tyyliä mihinkään - tekstiileihin tai vaatteisiin. Itse tykkään mieluummin juurikin tähti, raita, ruutu ym. kuvioista kuin mikkihiiri ja nalle puh -kuvista.

Huomenna aamulla on neuvola. Sen jälkeen käyn kelassa täyttämässä hakemukset äitiyspakkaukseen sekä äitiysraha juttuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti