tiistai 24. maaliskuuta 2015

PesänrakennusviettiPesänrakennusvietti - tuo yleinen tauti, joka iskee suureen osaan raskaana olevista.
Mulla tuo tauti on ilmennyt jo ennen raskautta suurena intohimona sisustamista kohtaan, mutta ei niin pahana mitä se tätä nykyä on. Tässä taudissa ei enää pelkkä sisustaminen riitä; tahdon uuden, tyhjän pohjan, jossa aloittaa aivan alusta. Tahdon isompaa ja oman tuntuista. Tahdon muuttaa.
Suurin syy tähän on se, että missään vaiheessa en ole viihtynyt nykyisessä kodissamme. En sijainnin tai itse asunnon vuoksi. Asunnossamme on myös ilmennyt sisäilmaongelmaa, jonka vuoksi olemme Miikan kanssa molemmat oireilleet hieman. Joka aamu kurkku kipeä, flunssaa, tukkoisuutta, päänsärkyä. Onneksi tämä ongelma on hoidossa, sillä meillä kävi mittaajat ja alustavaa korjausta jo tehty.

Asumme kaksiossa ja minulle tämä asunto on liian pieni. Meillä on suht. iso koira ja kohta vauva, joten tahtoisin yhden huoneen lisää. Haluan pois kerrostalosta ja muuttaa rivitaloon/paritaloon, jossa olisi edes hieman omaa pihaa.
Minulla on tunne, ettei tämä fiilis yhtään helpota, ennen kuin oikeasti päästään muuttamaan.

Mulle on tullut myös jotenkin tosi suuri "aikuistumisen tarve". Okei, se nyt on aika tärkeääkin pienokaisen ollessa jo matkalla maailmaan, mutta tarkoitan eri tavalla. Tarve omistaa jotain, ostaa jotain suurta kuten oma asunto. Tarve päästä hyvään työpaikkaan ja tienata rahaa. Haluan tarjota mahdollisimman vakaan ja turvallisen pohjan pienellemme.
Jos saisin valita (=olisi rajaton määrä rahaa) laittaisin kokoajan paikkoja valmiiksi pikkuista varten. Meillä olisi varmasti jo ihan kaikki tarpeellinen tavara ja paljon ylimääräistäkin.
Todellisuudessa meidän asunnon kokonaisilme olisi aivan eri kuin mitä se on nyt. Eniten mä tykkään shoppailla kaikkia tekstiilejä ja pikkusälää ja somistella niiden kanssa. Vaikeaa pitää itsehillintää ja ottaa ihan rauhassa kaikkien hankintojen kanssa.

En ole edes laskenut kuinka monta kertaa olen käynyt läpi vauvan vaatteet, järjestellyt koon mukaan, viikannut uudelleen, laittanut taas paikoilleen ja alusta sama homma... Haluaisin jo sen vaatekaapin, jotta saisi oikeasti järkevän järjestyksen vaatteille.

Tämä postaus on nyt yksi sekametelisoppa, tosin niin on ajatuksetkin tällä hetkellä. Musta on tullut hieman hajamielinen tohtori. En jotenkin saa vain omia ajatuksia kasaan. Miljoona asiaa pyörii mielessä, mutta kuitenkin lyö aivan tyhjää. Ja tänään olisi vielä tarkoitus saada ruotsin tehtävät tehtyä. Ehkä vieras kieli sujuu hyvin kun oma pääkoppakin käy vähän vieraalla tiellä :D

Palataan taas vähän selvemmissä merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti