tiistai 10. maaliskuuta 2015

Viime päivien yhteenveto

Perjantaina sain tosiaan tehtyä äitiysavustushakemuksen (eli pakkauksen hakemuksen).
Tykkään kovasti tuosta uudesta äitiyspakkauksesta ja sen kuosi- / värimaailmasta. Toivottavasti saadaan jo tuo uusi, sillä ensin jaetaan kaikki vanhat pakkaukset pois (2014) ennen uuden jakelua. Mielestäni tuo pakkaus on aivan loistava vaihtoehto varsinkin kun on ensimmäinen lapsi kyseessä ja kaikki tavarat hankittavana. Arvo vaatteille ja tarvikkeille on kyllä reilusti enemmän kuin tuo vaihtoehtoinen 140€ raha-avustus. Ehkä sitten jos olisi toinen lapsi kyseessä tuo raha saattaisi olla käytännöllisempi vaihtoehto, mutta nyt mennään tällä pakkauksella. En malta odottaa sen saapumista. Toki, siihen menee varmasti muutama viikko vielä.

Lauantaina oli veljeni syntymäpäivä. Miika lähti aamulla pilkkikilpailuihin ja minä menin edeltä päivällä äitini luo kakkukahveille. Viiden aikaan Miika oli takaisin Porvoossa ja tuli myös äitini luo syömään kakkua (mitä oli jäljellä ;)). Ostettiin kaikki kimpassa veljelleni syntymäpäivälahjaksi kahden päivän liput Weekend -festareille. Ostimme myös viime vuonna hänelle liput lahjaksi ja tänä vuonna lahjatoive oli sama. Eli ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että lahja oli mieluinen :D Kuulemma voi olla jokavuotinen perinne, hehe.
Ähkyjen saattelemana tulimme Miikan kanssa kotiin ja teimme vielä illasta asuntohakemuksen. Emme ole kumpikaan oikein viihtyneet tässä nykyisessä kodissa sekä sijainnin, että itse asunnon vuoksi. Nyt laitoimme hakemusta 2-3h/k kokoisista asunnoista ja eri asuinalueelta. Hakemamme asuinalue ei ole ihan keskustassa, mutta loistavalla sijainnilla meidän elämäntilannetta ajatellen. Lähistöllä on hyvät lenkkeilymahdollisuudet koiran kanssa, puisto, päiväkoti ja kuitenkin suht. lyhyt matka keskustaan. Toivotaan, että tärppäisi. Ja toivotaan, että löytyisi niin hyvä, ettei heti tarvitsisi taas muuttaa uudelleen...

Sunnuntai

Hyvää naistenpäivää kaikille ihanille naisille !
Aamupäivästä menimme Miikan äidin, anoppini luo kahville. Siellä oli myös naistenpäiväkakkua tarjolla ja eihän me tietenkään kieltäydytty !
Olen Facebookissa semmoisessa ostetaan/myydään lastentarvikkeita -ryhmässä ja sitä kautta ollaan aika paljon vauvanvaatteita hankittu. Anoppilan jälkeen haettiin Lapinjärveltä muutamat vaatekappaleet, jotka kyseisen ryhmän kautta löydettiin.
Illemmalla lähdettiin vielä Miikan ja Rockyn kanssa pidemmälle lenkille. Matkalla pysähdyttiin äitini luona, jossa Rocky sai hetken juosta vapaana pihassa.
Tänään sain loputkin hakemukset täytettyä Kelan sivuilta. Nyt on äitiysavustus, äitiys- ja vanhempainpäiväraha sekä lapsilisähakemukset tehtynä ja käsittelyssä. Sitä kautta selvisi myös virallisen äitiyslomani ajankohta. Äitiyslomani alkaa 5.6.15. Hieman alle kolmen (!!) kuukauden kuluttua. Ja laskettuun aikaan on huomenna tasan 4 kuukautta. Oijoi. Niin se aika rientää.
Nyt paneudun hetkeksi koulutehtävien pariin.
Hyvää tiistaita kaikille !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti