tiistai 21. huhtikuuta 2015

Pinterest // Living Room Ideas

Meillä on suunnitteilla uusia hieman olohuoneen sisustusta. Vielä hetkiin se ei ole ajankohtaista, mutta tässä (toivottavasti) lähi tulevaisuudessa, pikku hiljaa.
Tällä hetkellä meidän olohuoneessa ei ole mitään selkeää tyyliä, eikä linjaa vaan kaikki kalusteet ovat erilaisia / -värisiä / -tyylisiä keskenään. En tykkää.

Kun tästä muutoksesta alettiin puhumaan niin vastaan tuli tietysti ensimmäinen stoppi - mikä se meidän tyyli sitten on ? Meillä on Miikan kanssa aika erilaiset näkemykset sisustuksessa. Mä tykkään valkoisesta, mustasta, harmaasta, modernista, kiiltävästä pinnasta ym. Miika tykkää vähän antiikkityylisestä, puisesta, ehdoton "ei" on valkoinen...
Lähdettiin miettimään kompromissia. Mun silmää miellyttää myös vanhahtava tyyli, mutta kuitenkin modernilla vivahteella. En halua ihan puun väristä, mutta ehkä petsattua / mahonkista ja vanhahtava harmaa osoittautui myös kauniiksi sävyksi.
Tultiin siihen lopputulokseen, että lähdetään havittelemaan sellaista hieman maalaisromanttista tyyliä.

Päädyin Pinterestin ihmeelliseen maailmaan etsimään ideoita, joita sitten hyväksytin Miikalla. Loppupeleissä se yhteisen sävelen löytäminen ei ollutkaan niin hankalaa.Yllä olevissa kuvissa lähinnä nuo sohvapöydät ovat sitä tyyliä mitä lähdemme hakemaan. Vanhahtavaa, kuitenkin siistillä ja modernilla tavalla.

Sohvassa on vielä mietittävää; väriltään ehkä tumman harmaata, jotta lika ei näy heti (varsinkin kun on tuo karvakamu). Materiaalista ei ole vielä mitään tietoa, sillä Rockystä irtoaa niin paljon karvaa ja se on kun pientä piikkilankaa, joka ei lähde millään. Nuo ovat seikkoja, jotka täytyy ottaa huomioon.
Haluamme kuitenkin divaanisohvan, sen olemme päättäneet.
Tyylillisesti nuo sohvat ovat kyllä mieleen. Paljon tyynyjä, muhkeaa ja kutsuvaa.

Näistä kuvista huomaa myös sen kuinka loistavasti metalli elementtinä ja sävynä sopii tämän tyyliseen sisustukseen. Ihan ehdoton uusi lemppari mulle !


Yllä olevat kirjahyllyt on varmasti helppo tehdä itse. Henk.koht. tykkään enemmän tuosta vaaleammasta. 
Ideana tuo on todella hauska ja monipuolinen. Tuollaisen voi tehdä matalamman, korkeamman, kapeamman, pelkän "tasomaisemman", mitä ikinä keksiikään.
Itse tykkäisin ehkä kaksi-kolme tasoisesta ja kolmen laatikon rivissä. Uskoisin sen olevan sopivan kokoinen; tarpeeksi näyttävä muttei kuitenkaan liian tilaa vievä.


Tv -taso oli yksi mikä aiheutti myös aika paljon mietintää. Siinä toiveena on pitkä malli ja ainakin hieman säilytystilaa. Yläkuvan tasot ovat kauniit, kevyet ja kuitenkin tarpeeksi tilavat mielestäni kyseiseen rooliin.

Värit tietysti kalusteissa tulee olemaan samaa sävyä, kunhan saadaan se ensimmäinen huonekalu, jonka ympärille kokonaisuutta lähdetään rakentamaan.

Lisää ideointejani löytyy Pinterestistä // Janina Huovari. Päivittelen sinne aina kun löydän lisää kuvia ja ideoita.

Sormet syhyäsi jo päästä toteuttamaan näitä suunnitelmia, mutta täytyy malttaa vielä.

Miltä teidän silmiin tämä tyyli näyttää ? Onko saman linjan kannattajia tai täysin vastaan ajattelijoita ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti