keskiviikko 27. toukokuuta 2015

26.5 Rocky 2v.

Eilen 26.5. pieni karvainen vauvamme täytti 2 vuotta! Tuntuu ihan hurjalta. Nyt ollaan siinä aikuistumisen rajamailla.


Rocky on opettanut minulle paljon vastuuntuntoa ja sen kuinka joku voi olla niin täysin riippuvainen sinusta ja sinun huolenpidostasi. Asioita ja reissuja pitää suunnitella etukäteen ja extempore matkat eivät ole helposti toteutettavissa (jos koiraa ei voi ottaa mukaan). Koko päivää ei voi olla liikkeellä, sillä kotona on joku joka vaatii hoitamista. Vaikka Rocky pärjää muutamia tunteja yksin, en minä halua olla pois pitkiä aikoja sen luota.


En ole ajatellutkaan kuinka tärkeä ja rakas oma koira voi olla. Aina meillä on perheessä koira ollut, mutta Rocky on ensimmäinen minun (ja Miikan) täysin oma, joka ollaan itse käyty kotiin hakemassa ja siitä päivästä lähtien sitä kasvatettu.

Rocky on aina iloinen. Oli itsellä kuinka huono päivä tahansa tai tuntuu, että kaikki kaatuu niskaan, kotona on aina tuo "pieni" joka on maailman onnellisin sinut nähdessään. On aina ovella häntä heiluen vastassa ja pussailemassa.

Toki, Rocky on ollut todella haastava koira. Paljon on tullut hermoromahduksia ja hetkiä jolloin tekisi mieli vain luovuttaa. Vieläkin on muutamia asioita, joissa käytös ei ole ihan priimaa, mutta se on jatkuvaa treenausta. Rocky on kuitenkin todella nopea oppimaan asioita (esim. istu, maahan, odota... se oppi pentuna melkein heti).
Rocky on oma halinalle. Se rakastaa huomiota ja läheisyyttä. Sitä voi halia aina kun siltä tuntuu ja tietää, että toinen pysyy siinä ja antaa halata. Rocky on paras lohduttaja. Se hakeutuu usein nukkumaan ihan kiinni / päälle.

Rocky tykkää myös vedessä kahlaamisesta, isojen kivien päälle hyppimisestä, namien etsinnästä, että joku pitää luuta ja se pureskelee, kirputtamisesta, jalkapallosta. Oikeastaan on aika lyhyt lista asioista, joista se ei tykkäisi.

Parasta on pyyteetön rakkaus omalta pojulta <3 


Hyvää (eilistä) 2v syntymäpäivää poika <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti