Kaksplus.fi

torstai 28. toukokuuta 2015

Raskausajan pukeutuminen // Farkkuliivi

Aurinko, lämpö, kesä, iloinen mieli, terassi, aurinkolasit... siinä tämän hetken ja oikeastaan koko alkuviikon tuntemuksia. Takki on saanut jäädä kotiin naulakkoon. Lämmittävä aurinko, otan sinut avosylin vastaan. Pukeutumiseenkin on paljon kivempi panostaa kun tietää, että ulkona tarkenee (lue: paahtuu).
Rv 33+5
Tältä näytti asuni tänään kun käytiin Miikan kanssa asioilla kaupungilla sekä vielä illemmalla äitini luona kahvilla. Olen umpitykästynyt tuohon farkkuliiviin. En ole ikinä aiemmin farkkuista liiviä omistanut ja vähän aluksi epäröin sen istuvuutta, mutta turhaan. Ainakin siis omasta mielestäni.
Mitä muuta farkkuliivin kanssa voi yhdistää kun mustan pitkähihaisen ? Voiko sen kanssa käyttää t-paitaa / hihatonta ?
Täytyy yrittää keksiä kaikkia kivoja ja erilaisia yhdistelmiä.

Rv 33+5
Pieni probleema alkaa tulla farkkujen suhteen, varsinkin kun pitää ihonmyötäistä paitaa, nimittäin tuo housujen resori. Se tuppaa paistamaan läpi. Aiemmin se ylettyi palleaan asti, mutta nyt ei enään. Nyt kireissä paidoissa näkyy helposti tuo resorin raja ja se ei ole kovin kivan näköinen.

Rv 33+5
Vaihtelun vuoksi laitoin myös hiukset edestä tupeeraten taakse. Täytyisi saada aikaiseksi leikattua tuota tukkaa, ei oikein tahdo enää asettua hyvin tuo etuosa aukinaisena.

Mitä tykkäätte asusta ? Onko ideoita, minkälaisen asukokonaisuuden tuon liivin kanssa voisi rakentaa ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti