Kaksplus.fi

tiistai 5. toukokuuta 2015

Raskausajan pukeutuminen

Näin harmaan ja hieman synkän tiistain piristykseksi muutama aurinkoinen ja lämmin kuva eiliseltä päivältä. Ilma oli mitä parhain ja se piristi heti myös mieltä aivan eri tavalla.Vielä olen pärjännyt omilla paidoilla, eikä uusia ole tarvinnut vatsan (=mahtumisen) takia ostaa.
Pitkiin aikoihin ei ole tuollaista vyötäröllä olevaa vyötä tullut käytettyä, mutta nyt se tuo mielestäni kivasti muotoja esiin. Kun on suht. täyteläinen tuo etuvarustus ja siihen pallomasu päälle niin ilman mitään vyötä näyttää vähän tasapaksulta pötköltä. Jos on siis jokin löysempi, ei ihonmyötäinen paita päällä.

Nuo kengät ovat äärimmäisen mukavat jalassa, vaikka niissä korkoa onkin. En mitään pitkää kävelylenkkiä niiden kanssa lähtisi vetämään, mutta näin arkikäytössä ja -liikkumisessa pystyy pitämään oikein hyvin.
Farkut on äitiyshousut, mielestäni hyvännäköiset sellaiset. Minulla on toisetkin, mustat, mutta ne ei oikein istu nätisti. Ne on pohkeista todella kireät, mutta siitä ylöspäin (reidet, perä, lantio) löysät ja niitä saa olla kokoajan kiskomassa, ettei valahda.

Tykkään laittautua ja käyttää nättejä vaatteita, kuitenkin sellasia, joissa on hyvä olla.
Välillä on päiviä kun tuntuu, ettei mitkään vaatteet istu tai näytä hyvältä, mutta se nyt on varmasti ihan yleistä.

Olen Pinterestiin kerännyt myös kivoja, inspiroivia raskausajan pukeutumiskuvia. Niitä voi käydä katsomassa // Janina Huovari

Ps. Tänään tasan kuukausi aikaa äitiysloman alkuun, jännää !

2 kommenttia: