Kaksplus.fi

tiistai 19. toukokuuta 2015

Rv 32+3 Neuvola

Klo 13:00 oli neuvola ja tällä kertaa myös Miika tuli mukaan. Yleensä olen käynyt aina neuvolassa yksin, sillä siellä käynti on todella nopea reissu ja tuntuisi hölmöltä aina jättää yksi työpäivä väliin n. 15 minuutin vuoksi. Nyt kuitenkin kun Miika on itse sairaslomilla niin hänellä oli oiva hetki lähteä neuvolaan mukaan.

Painoa mulle on tullut nyt täys kymppi lisää. Tuntuu aika hurjalta, mutta hoitaja sanoi, että ei syytä huoleen, normaaleissa lukemissa mennään kuitenkin. Hemoglobiinia ei tällä kertaa mitattu, mutta voisin kuvitella, että hieman alhaalla mennään edelleen sen suhteen. Sanoin muuten myös näistä huippaamisistani ja syynä voi kuulemma olla esim. että sikiö painaa joihinkin isompiin verisuoniin selässä (?). Ja sitten tuo syyhygienistireissun tapahtuma ei edes yllättänyt häntä. Totesi vain, että hyvä kun siirrettiin syksyyn. Asentona meinaa jo tässä vaiheessa raskautta aika mahdoton.
Sf -mitta oli 29 ja syke jälleen hyvät 150. Normaaleissa lukemissa mennään ja kasvutahti on hyvä, tasainen.

Miika yritti udella sykettä kuunneltaessa, että eikös sen tahdistakin pysty päätellä vauvan sukupuolta (jokin uskomus kai ?), mutta hoitaja naurahti vain "niinhän sitä jotkin sanovat". Ei sanonut mielipidettään kumpi veikkaus hänellä olisi, hehe. Kaikkia kepulikonsteja Miika kyllä yrittää :D

Seuraava neuvola on kesäkuussa 18.pv, jonka yhteydessä on lääkärikäynti. Oma hoitajani on silloin lomalla, joten tuo käynti on jonkin toisen vastaanotolla. Voi olla, että tämän päivän käynti oli viimeinen raskausajan neuvola omalla hoitajallani, sillä sitten se h-hetki onkin jo ihan lähellä. Saa nähdä ! Toivottavasti hän jatkaisi kanssamme sitten vauvan neuvolahoitajana myös.

Koska tänään on ollut niin ihana aurinkoinen päivä, lähdimme neuvolan jälkeen juoksuttamaan Rockyä äitini pihalle.
Tunnin verran jätkä jaksoi painaa, välillä tietysti leväten, jonka jälkeen kävelin sen kanssa kotiin.

Tänään ei ole tiedossa enää mitään ihmeellisempää. Koiran iltalenkki ja rentoa hengausta vain ennen nukkumaanmenoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti