Kaksplus.fi

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Rv 33+1 & ystävien viikonloppu

34. raskausviikko lähti eilen käyntiin.
Vauvan koko tällä hetkellä
Paino 2100g
Pituus 39cm
"Lapsi on nyt täysin kehittynyt ja hänen kehonsa on saanut oikeat mittasuhteet. Iho on saanut kevyen pigmenttikerroksen. Lapsi tuntee sinun ja kumppanisi äänen."
Rv 33+0
Rv 33+0
Välillä huomaa hankaluuksia löytää illalla hyvää nukkuma-asentoa. Mihinkään ei satu tai tunnu inhottavalta, mutta jotenkin hyvä asento on vain hukassa. Kuitenkin kun saan unenpäästä kiinni niin nukun hyvin koko yön (n. kerran yössä joutuu käymään vessassa).

Perjantaina mun oli ihan pakko käydä ostamassa muutama uusi paita. Siinä kävi kun kävikin niin, että omista paidoista on alkanut pituus loppumaan. Noissa mammafarkuissa se resori alkaa niin kovin alhaalta ja ei ole kovin tyylikästä jos se näkyy :D 
Ostin H&M:ltä kolme ihan normaalia t-paitaa (musta, valkoinen, pinkki) hieman vain isommassa koossa.
Samalla reissulla käytiin kahden siskoni kanssa kahvilla.

Lauantai oli melkein koko päivä pyhitetty kavereille. Iltapäivästä lähdettiin jokirantaan terassille kun oli nätti aurinkoinen ilma. Hetki kerettiin siinä istumaan kunnes alkoi tulla jo niin tummia pilviä, että sadekuuro oli varma. Mentiin urheiluhallille katsomaan Borealis -säbämatseja kun muutamat kaverit oli pistänyt jengin pystyyn ja heillä oli siellä peli. Pelien päätyttyä mentiin vielä tyttöporukalla kaverini luo istumaan iltaa. Syötiin herkkuja (jälleen kerran) ja katseltiin Euroviisuja. Osa lähti jatkamaan baariin ja silloin oli minun aika tulla kotiin, n. puol 12 aikoihin.

Ystäväni innoistuivat tunnustelemaan pikkuisen iltabileitä ensimmäistä kertaa.

Jotkut sanovat, että vatsan koskettelu on ärsyttävää mutta mä koen sen päinvastoin. Olen jopa aika otettu siitä, että ihmiset haluavat tuntea vauvani liikkeitä ja pyörimisiä. Ja onhan se varmasti aika jännittävää muidenkin mielestä, sillä olen ensimmäinen meidän ystäväporukassamme kuka saa lapsen. 
Tämä vauva tulee kyllä saamaan osakseen niin paljon rakkautta ja huolenpitoa <3

Tänään olen myös nähnyt ystäviäni sekä käytiin äitini luona kahvilla. Näihin iloisiin tunnelmiin on hyvä päättää tämä viikko :)

4 kommenttia: