lauantai 13. kesäkuuta 2015

Rv 36+0

Tänään alkoi 37. raskausviikko
Vauvan koko
Paino 2700g
Pituus 44cm
"Ruoansulatusjärjestelmä ja suolisto ovat vielä suhteellisen epäkypsiä, eivätkä ole täysin kypsiä enne kuin vauva on kolmesta neljään vuotta vanha. Lapsi imee itseensä ravinnon, jonka se käyttää synnytyksen yhteydessä."
Rv 36+0
Rv 36+0
Kyllä, tiedän, olen ihan luvattoman kalpea! :D Mutta näissä kuvissa saa syyttää myös valoa, joka tekee musta entistä valkoisemman näköisen. Pitäisi varmaan hieman ottaa aurinkoa.. mutta en tiedä mitään tylsempää kun maata toimettomana auringon alla ja grillaantua.

Tänään on ollut niin ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä, että päätin laittaa shortsit jalkaan kun lähdin kavereiden kanssa kahville. Ostin nuo jokunen aika sitten Cubuksesta sillä periaatteella, että mahtuvat tämän mahan kanssa sekä ovat istuvat myös (uskoisin näin) ilman vauvamasua. Ne kun ovat vain resorilla tuosta lantiosta. Ilman tätä mahaa niitä voi pitää myös topin päällä hieman korkeampivyötäröisinä (onko se edes sana :D) shortseina.

Muutama ilta sitten vauvalla oli hikka. Tai on sillä varmasti aiemminkin ollut, mutta ensimmäisen kerran niin, että itse tunnistin sen selkeästi. Vatsa pomppi tasaiseen tahtiin ja Miikakin tunsi pikkuisen hikottelun kun laittoi käden vatsalle.

Luulen, että vauvalla alkaa olla jo aika ahtaat oltavat vatsassa. Olen tsuumaillut kuinka paljon yli 40cm oikeasti on ja yrittänyt mallailla sitä vatsani kokoon. Jotenkin se kuitenkin siellä vaan kippurassa mahtuu olemaan. Tosin välillä tuntuu, että se tulisi läpi kun harrastaa semmosia karatepotkuja.
Kuinkahan sitä tottuu taas siihen, ettei vatsan sisällä olekaan liikettä. Aika kauan nimittäin sieltä on tuntenut liikkeitä ja elämää. 
Tänään myös kun siskoni kävi meillä niin mietiskeltiin yhdessä mihin tämä kaikki vatsa katoaa ? Siis toki, eihän se mikään timmi synnytyksen jälkeen ole ilman työtä, mutta tuo pallo-osuus. Kyllä naisen kroppa on ihmeellinen, hehe.

Eipä tässä parissa päivässä, milloin viimeksi päivittelin olotila kuulumisia, ole mitään erikoisempaa tapahtunut. Jos jotain kysyttävää tulee mieleen niin vapaasti vain tulemaan ! Postausideoitakin on taas tiedossa hyvällä mallilla.

Aurinkoista viikonloppua kaikille !

2 kommenttia:

 1. hahahaha, meidän kalkkilaivan kapteeni! :D :*
  ja kivat shortsit hei ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mut näis kuvis voi syyttää valoa ;D
   Kiitos !:)

   Poista