maanantai 29. kesäkuuta 2015

Vauvanvaatteet sairaalaan

Mä olen tunnetusti erittäin huono pakkaaja. En ikinä tiedä mikä määrä vaatteita on sopivasti; mikä on liian vähän ja mikä on sitten jo aivan liiotellusti. Jälleen kerran kohtasin tämän pakkaamisen ainaisen ongelman kun valittiin vauvalle vaatteita sairaalaan. En tosissaan tiedä kuinka monta bodya ym. pitäisi ottaa niille muutamalle päivälle - kuinka paljon vauva mahdollisesti puklailee tai päästää tavaraa läpi ?

Tässä kuitenkin vaatteet, jotka päädyttiin pakkaamaan mukaan:

Potkupuku
Lyhythihainen body & housut
Pitkähihainen body
Pitkähihainen kietaisubody & housut
Pitkähihainen body
Pipo, sukat x2 & tumput
Värimaailma on hyvin neutraalia. Tästä puuttuu vielä kotiutumisvaatteet, jotka Miika saa tulla sitten valitsemaan sen perusteella kumpaa sukupuolta edustava pienokainen sieltä tähän maailmaan tupsahtaa.

Syy miksi haluamme käyttää vauvalla sairaalassa omia vaatteita eikä sairaalan vaatteita on.... no ei sellaista ole. Ehkä haluan vain heti päästä käyttämään noita moneen kertaan hiplailtuja, ihka omia pieniä vaatteita.

Noniin, lähtikö mulla ihan lapasesta ?

2 kommenttia:

 1. Aika harva käyttää sairaalassa omia vaatteita vauvalla, kun sairaalassa ne vaatteet voi heittää aina pyykkiin kun likaantuu. Ja jos haluaa käyttää omia niin valitse sellaiset jotka on mahdollisimman helpot pukea, sillä vauvaa saattaa joutua riisua ja pukea vähän väliä kun tarkistetaan ensimmäisen vrk aikana ekat pissat ja kakat plus kaikki muut vaipan vaihdot ja tarkastukset :) ja jos olette 3vrk sairaalassa niin itse varaisin n 2 vaatekertaa per päivä, koska oman kokemuksen mukaan vauva aikana päivittäin voi vaatteet likaantua 3 kertaa jopa päivässä :D
  -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta Heidi !
   Hyvä tietää, tosiaan kun itsellä ei ole mitään käsitystä siitä, mikä olisi sopiva määrä vaatteita. Täytyykin katsastaa vielä noiden käytännöllisyys sairaalaan vai käyttääkö sitten sairaalan omia vaatteita :)

   Poista