torstai 9. heinäkuuta 2015

Pinterest // Pregnancy Outfit Ideas

Olen ihan koukuttunut Pinterestiin. Siellä on niin paljon kaikkia kivoja ideoita ja tykkään selailla muuten vaan kuvia myös.
Yksi aihe, mistä olen tykännyt selailla kuvia ja fiiliksiä on raskausajan pukeutuminen. Tyylillisesti tykkään rennoista ja istuvista vaatteista, jotka käy arkeen. Tykkään myös erittäin huollitellusta ja viimeistellystä tyylistä, jos haluaa hieman extraa.
Tämä on hyvä hetki tälle aiheelle kun se on itsellekin vielä (hetken) ajankohtainen.


Näissä asuissa toteutuu hyvin tuo rentous, kuitenkin olemalla siistien ja viimeisteltyjen asukokonaisuuksien näköisiä. Pidän paljon neuleista ja saappaista. Kuvien vaatteet eivät ole mitään erikoisia, mutta ne on yhdistelty hyvin sekä käytetty sopivia asusteita hienojen kokonaisuuksien luomiseen.
Itse pukisin päälleni jokaisen näistä asuista. Eniten pidän ensimmäisen kuvan neuleesta, keskimmäisen kuvan neuleesta sekä viimeisen kuvan liivistä ja laukusta.


Tykkään myös kovasti nahkatakeista. Näissä asuissa sama ensimmäisten kuvien rentous jatkuu kuitenkin aivan eri tyylilinjassa. Vaikka asukokonaisuudet ovat rentoja, eivät ne missään nimessä näytä sotkuisilta. Ihailen ihmisten kykyä luoda asukokonaisuuksia, jotka välittävät mukavan sekä viihtyisän olon kuitenkin näyttämällä hyvältä. Olen sitä mieltä, että farkuilla, nahkatakilla ja jollain siistillä paidalla ei voi mennä kauheasti vikaan.


Näissä asuissa vastaavasti mennään mielestäni jo enemmän huollitellun puolelle. Asut sopivat arkeen, mutta mielestäni myös tapaamisiin tai tilaisuuksiin (joissa ei tarvitse olla mekkoja).
Korkokengät tuovat heti juhlavampaa ilmettä ja sitä viimeistä silausta.
Itse pukisin päälleni vaikka kaikki yllä olevat asut, mutta en ole vielä kovin taidokas kävelemään korkeilla koroilla. En myöskään osaa oikein käyttää hattuja vaikkakin ensimmäisessä kuvassa se näyttää todella hyvälle.


Näissä kuvissa tykkään kuinka vatsaa on oikein korostettu. Siihen on käytetty vyötä sekä pitsipaidan helmaa. Molempia tyylejä olen käyttänyt myös itse vaatteissa raskausaikana. Tykkään näistä, sillä se tuo muotoja ja vyötäröä esiin, eikä yleisilme ole niin "tasainen".

Voisi sanoa, että minulla ei ole mitään yhtä tiettyä tyylilinjaa jota ihailen eniten. Ehkä haen myös vähän sitä omaa tyyliäni vielä. Olen vielä aika "sekoitus kaikkea", jos niin voi sanoa. Kokeilunhaluinen, mutta myös erittäin tuttuun turvautuva. Vailla rohkeutta repäistä ja kokeilla jotain oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Ehkä sitten kun kroppa alkaa olla taas omissa mitoissaan..?

Joka tapauksessa; mitä tykkäätte asuista ? Onko lempparia ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti