sunnuntai 9. elokuuta 2015

Paluu arkeen

Nopeasti se meni, nimittäin Miikan kolmen kuukauden sairasloma. Huomenna todellinen arki iskee vasten kasvoja, sillä jäämme tytön ja Rockyn kanssa keskenämme kotiin kun Miika palaa töihin. Valehtelisin jos väittäisin ettei yhtään jännitä. Hyvin me pärjätään aivan varmasti, mutta kyllä se toinen käsipari apuna on aina plussaa.
Jännä nähdä kuinka erilaiselta ja rankemmalta päivät tuntuvat kun on yksin. Ehkä suurin muutos tulee siinä, että myös koiran päivälenkki jää minulle.


Hankittiin viikonloppuna rintareppu, jonka avulla lenkit sujuisi helpommin kun on vauva mukana, mutta tänään sitä kokeillessa tuo tyttö on vielä hieman liian pieni siihen. Tietysti meillä on myös vaunut, mutta en oikein pidä ajatuksesta sohata vaunukopan ja koiran kanssa rappukäytävässä. Täytyy vähän miettiä kuinka aletaan toimimaan. Luultavasti näin alkuun pyydetään joku aina siksi aikaa katsomaan tyttöä tähän meille, että saan käytettyä Rockyn pissalla, kunnes keksitään ratkaisu.

Tänään on ollut lupaavan kaunis ilma ja jos vain jatkuu tällaisena niin aion vaunulenkkeillä mahdollisimman paljon.
Tyttö nukkuu vaunuissa hyvin ja raitisilma tekee muutenkin terää.


Tuntuu niin hassulta jäädä taas päiviksi yksin kotiin. Nopeasti siihen tottui, että molemmat on kotona ja vietetään päivät yhdessä. Tosin olen viikonpäivistä aivan sekaisin, milloin on arkipäivä, milloin viikonloppu. Ei niillä ole ollut mitään eroa keskenään.
Sen verran nopeaa kaikki päivät menevät, että saa nähdä onko päiviin edes herännyt vielä kunnolla kun Miika pääseekin jo töistä.

2 kommenttia:

 1. Kantoreppu on kyllä huippu keksintö. Koiran ulkoilutus ja kauppareissut sujuvat helpommin. Kotonakin saa kädet vapaaksi ja pienoinen samalla tarvitsemaansa läheisyyttä. Itselläni kantorepussa vastasyntyneen pussi. Kantoliina käy heti vastasyntyneelle! Tsemppiä uudenlaiseen arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !
   Juu, ei mene varmaan kauan niin kantoreppu on sopivan kokoinen. Helpottaa sitten huomattavasti, varsinkin kun välillä on päiviä ettei mikään muu kuin syli kelpaa :)

   Poista