keskiviikko 19. elokuuta 2015

Pinterest // Office Ideas

Pitkästä aikaa vuorossa vähän sisustusideoita. Meillä on edessä kämpän täysuudistus (jossain vaiheessa). Olen taas viettänyt Pinterestin kanssa yhteisiä iltoja ja selaillut kaikkia ihania ideoita.

Yksi haave olohuoneeseen on saada tietokonenurkkaus. Tällä hetkellä tietokone on keittiössä ruokapöydällä, ei hyvä paikka ollenkaan. Tietokoneen siirtäminen olohuoneeseen tuo siisteyttä keittiöön ja kaikki kansiot ym. tarvikkeet saa yhteen paikkaan järjestykseen.
Tässä muutamia inspiraatio kuvia:
Pöydäksi suunnitteilla jokin pitkän, mutta kapean mallinen. Se ei veisi liikaa tilaa, mutta siihen kuitenkin mahtuu hyvin kaikki tarpeellinen. Harkinnassa on vielä ostetaanko pöytä, jossa on pieni laatikosto vai pelkkä pöytätaso ja lisäksi erillinen säilytyslaatikosto.
Tykkään myös seinähyllyistä, joille voi laittaa vaikka tauluja. Olohuoneemme toden totta kaipaa sisustusta! Nyt se on aivan liian tylsä ilman mitään erikoista sisustuselementtiä. 

Tietokonenurkkauksen sijainti on jo valittu. Oikeastaan tähän tarkoitukseen on vain yksi oikea paikka. Se tulee tv-tason viereen, nurkkaukseen joka on hieman "syrjässä". 

En millään malttaisi odottaa tämän projektin alkamista! Mutta ollaan sovittu, että säästetään nyt ihan rauhassa ja katsotaan sitten huone kerrallaan. Hankalaa näin "kaikki mulle heti ja nyt" -ihmiselle :D Onneksi edes toinen meistä on hieman malttavaisempi luonteeltaan.

Miltäs suunnitelmat teidän silmiin vaikuttaa? Onko ideoita säilytysratkaisuihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti