sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Viikon positiiviset

Osallistuin vapaaehtoiseksi kaverini koulutehtäväprojektiin, jossa he laittoivat muutamana päivänä viestejä, joissa keskityttiin omaan hyvinvointiin. Pieniä, helppoja tehtäviä, jotka pystyi myös tällainen kotimamma hyvin toteuttamaan. Ensimmäisessä viestissä oli mm. keskittyä päivän positiivisiin juttuihin, josta sainkin inspistä tähän postaukseen. Nimittäin kerätä viikon ajalta joka päivältä jotain positiivista.

Maanantai 19.10
Maanantaina näin hyvää ystävääni monen vuoden tauon jälkeen. Kirjoitin postausta aiheesta tiistaina. Oli oikein ihana nähdä pitkästä aikaa ja sovittiinkin, että nähdään taas ensi viikolla.
Tiistai 20.10
Rento päivä. Ei kiire minnekään. Tuli myös nähtyä tuttuja.

Keskiviikko 21.10
Siskoni olivat Lontoossa pidennetyllä viikonloppureissulla ja keskiviikkona menimme äitini luo kyselemään heidän matkastaan. Kovasti olivat shoppailleet ja käyneet katsomassa mahtavia paikkoja. Ihana reissu kuulemma, uskotaan! Olivat käyneet mm. M&M -kaupassa ja tuliaispussikin tuli ;)

Torstai 22.10
Pakko sanoa rehellisesti, että tästä päivästä oli vaikea keksiä mitään positiivista. Veera sai tosiaan keskiviikkona rokotukset, jonka vuoksi oli vihainen kuin ampiainen koko torstain. Aamusta iltaan pelkkää kitinää ja itkua. Kuumetta ei silti noussut, onneksi. No mutta, yhden positiivisen asian keksin super hauskan Antti Holma shown lisäksi. Miika piristi mua tuomalla kaupasta _yllätys yllätys_ suklaata :D

Perjantai 23.10
Perjantaisin vietän aina Vain Elämää -hetken. Joka perjantain kohokohta ehdottomasti. Tän viikon jakso, Sannin päivä, oli mielestä yksi tän kauden parhaista jaksoista. Hyviä biisejä, hyviä tulkintoja ja versioita.

Lauantai 24.10
Lauantaista en voi sanoa mitään muuta kuin hyvää. Oli ihan mahtava päivä. Aamulla lähdimme vauvakuvaukseen (yritys nro 2) ja Veera jaksoi hyvin poseerata.
Sieltä menimme Taidetehtaalle shoppailemaan ja kävimme samalla kahvilla (ja pullalla) Coffee Housessa. Veeran ensimmäinen kahvilakokemus.

Tultiin kotiin ja käytiin koko perhe yhdessä kävelyllä.
Aloin valmistautumaan kun ohjelmassa oli vielä illalla kaverin valmistujaiset. Kyllä, lähdin pois kotoa, yksin! Okei okei, olin pois pari tuntia, mutta kuitenkin. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa kaikkia ja vaihtaa kuulumisia.
Kaiken kaikkiaan lauantai oli oikein bueno päivä :)

Sunnuntai 25.10
Tänään on ollut myös mukava päivä. Aamupäivällä kävin lenkillä kaverin kanssa, ketä en ollut nähnyt aikoihin. Iltapäivästä vielä pari ystävää kävi kylässä ja vaihdettiin kuulumisia. Ystävien täytteinen päivä siis!
Voisin aina silloin tällöin tehdä tällaisen viikon positiiviset -postauksen, vai mitä tykkäätte? Ihan hyvä palautella mieleen niitä hyviä hetkiä ja kuten torstain kohdalla huomattiin, vaikka olisi kuinka kura päivä niin aina voi keksiä edes pienen mieltä kohottavan asian.

4 kommenttia:

 1. Erittäin loistavaa sanoisinko! Tässä kyllä huomaa et liian usein etitään aina vaan niitä huonoja juttuja vaikka oikeasti hyviäkin juttuja on vaikka kuinka paljon. Pitäisköhän itekin väsätä tällanen tonne omaan blogiin!? (: mut siis tee ehdottomasti näitä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !
   Joo, tee ihmeessä :) Aika piristävää kun oikeesti keskittyy miettimään joka päivä vaikka vaan yhteenkin kivaan juttuun mitä on tapahtunut :)

   Poista
  2. Ps. Sulta vähän odotellaankin jo uutta postausta !:D

   Poista
 2. Haluaisin oppia uusia kampauksia mutta helpot

  VastaaPoista