sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Mitä meille kuuluu?

Heti alkuun pahoittelut pienestä hiljaiselosta täällä blogin puolella. Kuluvalla viikolla on ollut paljon ohjelmaa, joten en ole kerennyt päivittelemään tänne mitään. Ensinnäkin kävimme kahdessa asuntonäytössä. Toisesta asunnosta tuli jo vastaus, että meni muille (vuokranantaja sanoi jo näytössä, että uskoo asunnon olevan meille liian pieni) ja toisesta ei vielä ole kuulunut mitään. Veikkaan kyllä, että sekin menee meiltä ohi, sillä hakijoita oli niin paljon.

Torstaina ystäväni tuli meille Porista ja oli lauantaihin asti. Olipa taas kyllä ihana nähdä. Olemme nähneet viimeksi ristiäisissä, mutta silloinkaan ei kerennyt kauheasti sen syvällisempiä juttelemaan. Lisäksi, että oli mahtavaa nähdä häntä, oli hän myös suuresti apuna. Leikki Veeran kanssa ym.
Myös siskoni tuli perjantaina käymään, joten molempia kummeja (2/3) tuli nähtyä samalla. Käytiin illemmasta vielä Taidetehtaalla pyörimässä ja kaupassa hakemassa illaksi vähän herkkuja.

Lauantaina lähdettiin ajelemaan Helsinkiin kun ystäväni suuntasi vielä meiltä sinne. Haikein fiiliksin taas sanottiin heipat, mutta onneksi hän tulee jo parin viikon päästä uudelleen!

Tänään on ollut sukulointipäivä. Miikan sisko kävi miesystävänsä kanssa kahvilla, kävimme kahvilla Miikan isän luona sekä vielä myöhemmin hänen äidillään kahvilla.
Toi toppaliivi on muuten ihan älyttömän sulonen. Siinä on hupussa pupun naama ja erikseen oikein korvat, haha :D

Hiukan erilainen viikko siis ollut, kiitos siitä parhaalle ystävälleni, joka viihdytti meitä pari päivää läsnäolollaan❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti