Kaksplus.fi

tiistai 29. joulukuuta 2015

Meidän joulu

Niin se joulu meni yhtä nopeasti ohi kuin tulikin. Onko muut samaa mieltä? Meillä onneksi joulua juhlittiin hieman pidempään kun oli monta paikkaa, jossa käydä. Aattona aamulla annoimme Veeralle ensimmäisen paketin, joka oli kummisedältä. Innoissaan tyttö hiplasi paperia (=yritti syödä) ja paketista ilmestynyt lelu oli oikein mieleen. Kuvattiin tottakai tämä ihka ensimmäisen joululahjan avaaminen!

Kahden aikoihin mentiin äitini luo. Ensin syötiin rauhassa, jonka jälkeen siirryttiin lahjojen jakoon. Kun lahjat oli jaettu ja suurin osa avattu, juotiin kahvit ja syötiin jälkkärit. Mun kuva saldo joululta on aika pyöreä nolla. Pidin puhelimen koko päivän laukussa, joten valitettavasti ei ole kuvia jaettavaksi. Siskoni otti kamerallaan kuvia, mutta niitä en ole vielä saanut. Avasimme vielä loput lahjat yhdessä, ennen kuin meidän porukka siirtyi seuraavaan määränpäähän.
Meidän tonttu lähdössä joulun viettoon
Kävästiin pikaisesti kotona käyttämässä koira ulkona ja lähdettiin jatkamaan joulua Miikan perheen kanssa. Siellä aloitettiin juhlistaminen myös syömällä. Eikä edes tehnyt tiukkaa syödä kahteen otteeseen! Haha :D Illallisen jälkeen vaihdoimme lahjat.

Illalla piti vielä pakata kun 25.pv aamulla lähdimme ajelemaan Ulvilaan. Perille päästyämme suunnattiin suoraan ruokapöytään, nams. Jouluruoka on vaan niin parasta. Vietimme isäni ja hänen naisystävänsä luona pari päivää ja kotiin tulimme siis sunnuntaina. Tuolla reissulla tuli nähtyä samalla muita sukulaisia, perhetuttuja sekä Veeran kummitätiä, parasta ystävääni.

Kaikkialta tuli oikein ihania, hyödyllisiä ja käytännöllisiä lahjoja niin meille, kuin Veerallekin. Kiitos niistä! Oli kyllä ihana joulu, kuten joka vuosi. Tästä vuodesta teki erityisen meidän tyttäremme. Ensimmäinen joulu hänellä.
Miika ehdotteli jo, että ensi joulu järjestettäisiin meillä kotona. Oon aika järkyttynyt ideasta. Onneksi on vuosi aikaa sulatella ideaa...tai kääntää sen pää. Hehe.

Hyvää loppuvuotta kaikille!❤ Olihan teilläkin hyvä joulu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti