Kaksplus.fi

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Yksi yö jouluun

Joko on lahjat hankittu ja paketoitu? Täällä melkein, muutamaa pakettia lukuunottamatta. Ulkona ilma muistuttaa lähinnä syksyistä iltaa, ei pakkasta, ei lunta. Mutta haittaakos tuo. Toki kevyt kerros valkoista maassa toisi enemmän joulun tuntua. Meillä kotona koristelut on jätetty aika minimiin. Tunnelmaa luodaan kynttilöillä. Eilen katsoin telkkarista joulukonsertin ja fiilistelin joululauluja.
Viime perjantaina tehtiin siskojeni kanssa pipareita. Syötiin taikinaa ja koristeltiin överisti. Eli juuri niinkuin piparien valmistaminen kuuluukin toteuttaa, hehe.

Parasta joulussa on mielestäni lahjojen hankkiminen ja niiden paketointi! Tottakai myös yhdessä olo perheen kanssa ja noh, tietty se ruoka. Kinkku, lanttu- ja porkkanalaatikko, vaaleanpunainen kermavaahto, namnamnam.
Huomenna menemme ensin päivällä äitini luo ja illemmasta juhlimme Miikan perheen kanssa. Joulupäivänä lähdemme Ulvilaan isäni luo jatkamaan joulunviettoa.

Tämä joulu tulee olemaan hyvinkin spesiaali. Meidän tyttäremme ensimmäinen joulu. Vaikka ei hän vielä joulua ymmärrä, tietenkään. Ensi vuonna sitten ihanaa nähdä kun hän availee omia pakettejaan, saa jouluruokaa ja ehkä pukkikin tulee paikanpäälle jakamaan lahjoja..?

Meillä on nyt oikein luksusaikaa kotona kun Miika pitää isyyslomasta kaksi viikkoa ja palaa töihin siis vasta ensi vuoden puolella.

Ihanaa joulunaikaa kaikille, nauttikaa!❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti