lauantai 9. tammikuuta 2016

Alkuvuoden ajatuksia

Pahimmat pakkaset ovat toivottavasti tältä talvelta jo takana päin. Tänään oli "vain" n. -13 astetta, joskin sekin tuntui todella kylmältä. Mä olen silti semmoinen vilukissa, etten tarkene edes sisällä. Kotiasun varustukseen kuuluu sukat, villasukat, tossut ja aamutakki. Kaiken muun lisäksi tietty. Olen polttanut tavallista enemmän kynttilöitä. Nauttinut niiden tuomasta lämmöstä ja tunnelmasta. Kohta täytyy käydä ostoksilla täyttämässä kynttilävarastoa, sillä se häämöttää jo tyhjyyttään.

Veeralla alkaa flunssa helpottaa ja tottakai mulle se iski heti perään. Kuumetta ei ole, mutta nessut taskussa saa kyllä liikkua. Mikä onni, että Miika pitikin vielä tämän viikon isyyslomaa. Ei ole tarvinnut sumplia koiran lenkkejä niin, että kuka pääsee vahtimaan Veeraa siksi aikaa. Ulos häntä en olisi vienyt tuohon jäätävään pakkaseen, mikä tällä viikolla on ollut. Rockylle käytiin hankkimassa talvivermeet, sillä sekään ei olisi tuossa pakkasessa pärjännyt.
Kunnon varustuksesta huolimatta lenkit on olleet aika lyhyitä. Ei ulkona silti pärjää pitkää aikaa kun on -25 astetta mittarissa. Nyt ilmeisesti pitäisi alkaa ilmat lämpenemään.

Torstaina hankittiin meille vihdoin kunnon pöytäkone. Voi mitä luksusta. Tosin Miika kirosi nyt jo näitä näppäimiä, kun aloin tekemään postausta. Ei ole mitkään hiljaisimmat näppäimet. Mutta mä nautin. Nautin koneella kirjoittamisesta. Ihan eri fiilis kirjoitella tännekin, kun taas vastaavasti puhelimella. Tietokone"piste" ei tullutkaan sinne mihin kuvittelin johtuen uudesta järjestyksestämme olohuoneessa. Kuvia tulee sitten kotipostauksen yhteydessä, kunhan se kamerani vaan joskus tulee perille (!!). Alkaa kohta huumori loppua tähän odottamiseen.
Sain puhelimeni tyhjennettyä tähän koneelle kuvista ja oi autuutta. Sisäinen pakkomiellehirviöni pääsi valloilleen kaikkien kansioiden ja kuvien järjestelyssä.
Miksi niin paljon kuvia Rockysta? Siksi, että se on jäänyt vähän taka-alalle täällä blogin puolella. Sano kuka mitä tahansa, niin Rocky on mulle yksi perheenjäsenistä, ei "pelkkä koira". Plus tykkään noista kuvista tosi paljon. Meidän herra komistus.

Voitteko muuten kuvitella, että mun äitiysloma (vanhempainvapaa) loppuu ihan kohta ! Huhtikuun puolessa välissä. Jään kyllä vielä hoitovapaalle ensi syksyyn asti, mutta periaatteessa voisin palata jo kouluun/töihin siis kolmen kuukauden päästä. Tuntuisi hurjalta laittaa Veera jo niin pian hoitoon. Kohta täytyy silti alkaa tosissaan pohtimaan syksyn asioita, sillä hoitopaikkaakin pitää hakea vähintään neljä kuukautta ennen aloitusta. Niistä asioista palaan kuitenkin myöhemmin kun ollaan saatu päätöksiä tehtyä ym.

Mukavaa illan jatkoa kaikille! Tai ehkä pitäisi toivottaa jo hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti