Kaksplus.fi

perjantai 22. tammikuuta 2016

Perjantaifiilis

Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!
Tänään sain siskoni meille seurakseni heti aamusta (= klo 11) alkaen. Oli kivaa taas pitkästä aikaa oikein jutella ja viettää aikaa yhdessä kaksin. No plus Veera tietty, mutta ymmärrätte pointin. Musta tuntuukin, että vaikka ollaan Jossun kanssa aina oltu todella läheisiä niin silti nykyään oltaisiin vieläkin läheisempiä. Tai, että juurikin enemmän vietetään aikaa yhdessä ja laitellaan viestiä ja soitellaan. Tuntuuko Jossu susta siltä? Oli niin tai näin niin hienoa joka tapauksessa!

Pääsin käyttämään Rockyn päivälenkillä ihan yksinäni. Ei tarvinnut pakata ensin kymmentä kerrosta Veeralle vaatetta, sitten itselle, sitten koiralle ja mars matkaan. Olenkin naureskellut Miikalle, että meidän lenkille lähtö ja siihen valmistautuminen kestää varmaan yhtä kauan kuin itse lenkki :D
Jossu hengaili Veeran kanssa kun kävin Rockyn kanssa pihalla ja sitten alettiinkin tekemään ruokaa.

Oli muuten hyvää. Jauhelihapihvejä, bataattiranuja ja kanttarellikastiketta. Täytyykin alkaa tekemään enemmän bataatista ruokaa, nimittäin se on ihan loistava korvike makeanhimoon.

Päivitettiin yhdessä tämän mun blogin ulkoasua ja täytyy sanoa, että itse tykkään kovasti. Mietin vielä pitäisikö keksiä blogille uutta nimeä.. Jos tulee jotain hyviä ehdotuksia mieleen niin huikatkaa! Jossulta on tulossa postaus tänne mun blogin puolelle myös jossain vaiheessa. Aihetta en tiedä, enkä mitään muutakaan. Hän saa yllättää sekä teidät, että minut itseni.

Illalla oli vielä kylpyhetki ja ennen sitä oleiltiin hetki uudessa aamu-/kylpytakissa, jonka Veera sai Johannalta puolvuotissynttärilahjaksi. Niin ihana ja niin pehmeä ! Koko on 86-92, joten vielä saadaan pitkään nauttia tästä.

Nyt aletaan katsomaan leffaa ja vähän herkuttelemaan (irttarit oli Filmtownissa 1€ 100g... voitte päätellä lopputuloksen)

2 kommenttia:

  1. Olen kyllä samaa mieltä tosta meidän lähentymisestä, ehkä meidän "aikuistuminen" on vaikuttanut asiaan 🙈😄 ihanaa se mustakin silti on että ollaan näin läheisiä 😊😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, nimenomaan "aikuistuminen" lainausmerkeissä :D Ihanaa :)<3

      Poista