torstai 21. tammikuuta 2016

Prinsessan vaatepäiväkirjat // Osa 6 // Lahjamekko


Nyt olisi vuorossa ihastuttavan mekon esittely, jonka Veera sai puolvuotislahjaksi mummilta. Tämä mekko puettiin päälle siskoni syntymäpäiväkahveille, mutta unohdin sitten kokonaan ottaa kuvaa siitä Veeran päällä...Himputti. Haluan kuitenkin päästä jo esittelemään sen. Myöhemmin voisin kuvailla sen vielä tytön päällä erikseen.
Mekko on Lindexin (korjaa äiti jos olen väärässä) aivan syötävän suloinen vaalean vanhan roosan sävyinen prinsessaunelma! Mekkoa koristaa kauniit kuviot ja nuo pienet "hihat" ovat hauska lisä mekkoon.
Mekko on kokoa 74 ja oli jo oikein sopivan kokoinen meidän tytölle. Ei liian iso, mutta uskon kuitenkin sen mahtuvan vielä pitkään.
Yhdistettiin mekkoon kaunis, pehmeä villaneule(?)bolero. Sen olen ostanut joskus Facebookin kirpputorilta. Bolero on kokoa 68, mutta todella isoa mitoitusta, eli sekin varmasti vielä pitkäikäinen meidän käytössä.
Bolero kiinnitetään nepparilla. Kauluksessa on pehmoista karvaa ja nepparin kohdalla rusetti kivana yksityskohtana.

Montakohan "ihana", "söpö", "suloinen", "ihastuttava" sanaa saa yhteen postaukseen :D Nähtävästi aika monta. Mutta lastenvaatteet on vaan niin...ihania, haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti