sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Puolvuotisjuhlien suunnittelua

Veera täyttää 12.1 jo puoli vuotta ! Aiemmin vinkkasinkin, että pienimuotoiset juhlat ollaan tytön kunniaksi järjestämässä. Mulla helposti lähtee lapasesta, joten pitäähän se ihan teemajuhlat järjestää. Innostun lastenjuhlien järjestämisestä huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi omien synttärikahvien. Lastenjuhlissa saa käyttää mielikuvitusta, leikitellä väreillä ja teemoilla ja päästää oma sisäinen lapsi valloilleen. Vielä kun Veeralla ei itsellä ole mielipiteitä ja toiveita niin tämä äippä saa tehdä just niin kuin itse tahtoo :D Odotan kyllä sitä aikaa innolla kun päästään yhdessä toteuttamaan juuri tytön näköisiä juhlia. Toisaalta, mitä enemmän ikää tulee sitä suurempaa on varmaan myös vaatimustaso, haha.

Olisin hirveästi halunnut järjestää pink&black zebra theme partyt, mutta siihen olikin yllättävän haastavaa löytää rekvisiittaa. En kuitenkaan tahdo suuria summia käyttää, sen verran osaan pitää itseni aisoissa. Rupesin miettimään uutta teemaa, edullista ja helppoa toteuttaa. Sukelsin Pinterestin ihmeelliseen maailmaan ja katsoin myös meidän omien kaappien kätköjä ja sieltä se tuli: sydänteema. Väreinä punainen, hopea, valkoinen ja vaaleanpunainen. (Välikommentti: kun puhun koko ajan minä-muodossa, niin kyllä, Miika on sanonut, että saan toteuttaa itse näitä mun villityksiä.)

Meiltä löytyi kaapeista jo valmiiksi sydänkoristenauhaa mun baby shower juhlista sekä sydäncoctailtikkuja (vai mitä ne on ). Noniin, ostettavaa oli enää muutamat koristeet. Koska juhlat on pienen lapsen niin päätin, että koristus ja tarjoiluastiasto saa olla samaa skaalaa. Eli kerttiksillä mennään. Sitä paitsi, meillä ei ole kunnon astiastoa, (mikä mua ärsyttää, mutta ne on niin pirun kalliita) niin on kivempi, kun kaikki on sitten samaa tyyliä.
Mm. tämän tyylisiä tarjoiluja lähdetään hakemaan ja rakentamaan. Koristukset ovat suunnitteluasteella, kuinka ne toteutamme, en ole vielä täysin varma. Tarjoiluihin tulee enimmäkseen makeaa, pieni suolainen piste tulee myös. Tähän mennessä juhlien rekvisiittaan ei ole mennyt kauheasti rahaa. Ensi viikolla käydään kaupassa ostamassa tarjoilutarvikkeet, niihin menee varmaan hiukan enemmän. Kuitenkin aika pienellä budjetilla nämä järjestetään. Sunnuntain jälkeen, jolloin juhlat on, voikin sitten hyvillä mielin alkaa suunnittelemaan 1 -vuotis juhlia. Vitsi vitsi. Sanoinko jo, että innostun aina hiukan liikaa ? Taisin sanoa.

Järjestääkö muut siellä tämmöisiä "välisynttäreitä" ? Ei mekään toki joka vuosi olla puolen vuoden välein järjestämässä, mutta ensimmäiset puolvuotiset tottakai ;)

*Kuvat Pinterest*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti