keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Siskon synttärit

Meillä on herkuteltu nyt urakalla kun sunnuntaina oli Veeran synttärijuhlat ja eilen oli siskoni. Mentiin eilen kuudelta äitini luo, jossa oli tosiaan siskoni synttärikahvit. Taitavat leipurit olivat taas loihtineet sellaisia herkkuja että!
Sofia täytti 15 vuotta. Mun on hirveän vaikea sisäistää sitä tosiasiaa, että niin ne "pikkusetkin" (kutsutaan siis Jossun kanssa kaikkia minusta nuorempia sisaruksiamme pieniksi) kasvaa ja vanhenee. Nuorin näistä "pikkusista" on 13 ja vanhin täyttää kohta 18 vuotta.
Meidän perheen keskeiset kekkerit on aina hauskoja. Istutaan pöydässä ja jokainen puhuu ja hölisee koko ajan. Välillä myös päällekkäin. Alias-kisat on aina yhtä huutoa :D Meitä on siis kuusi lasta plus äiti ja Miika, joten voitte kuvitella sen metelin. (Perheenjäsenet huom. tämä on sitten rakkaudella kirjoitettu ;))

Synttärijuhlia juhlitaan meillä noin joka toinen kuukausi. Mä nautin suuresti perheen kanssa vietetystä ajasta. Se on parasta. Meidän sisarusparvessa kaikki pitävät yhtä. Välillä tottakai on pientä kinaa, mikä kuuluu asiaan, mutta kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Jokainen on oma persoonansa, hyvinkin erilaisia keskenään, mutta silti niin samanlaisia. Jokaisella omat kiinnostuksen kohteet ja harrastukset, mutta kaikki niin kannustavia. Myönnetään, pientä kuittailua välillä on kuitenkin.

Pari tuntia vierähti nopeasti kahvitellessa ja seurustellessa. Aika kuluu aina nopeasti tuossa seurassa. Kiitos Sofialle hyvistä juhlista <3

1 kommentti:

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    VastaaPoista