sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Viikon positiiviset

Iloista sunnuntaita kaikille!
Tammikuun viimeistä päivää viedään ja mikä olisikaan mukavampi kuukauden päätös kun käydä läpi kuluneen viikon positiivisia juttuja.

Maanantai 25.1
Vaikka maanantain neuvolapostauksessa saattoi olla häivähdys negatiivisuutta, niin silti se on päivän positiivinen tapahtuma. On aina mukavaa mennä neuvolaan mahtavan hoitajamme luo ja päästä kunnolla päivittelemään Veeran juttuja. Saatiin "lupa" alkaa harjoittelemaan istumista ja ahkerasti sitä onkin joka päivä opeteltu. Miikan sisko tuli vielä loppu päiväksi seuraksemme ja se piristi.
Tiistai 26.1
Ystäväni, ketä olen nähnyt viimeksi uutena vuotena, tuli kahville ja viettämään aamupäivää kanssamme. Myöhemmin kolme siskoani tuli meille ja tehtiin yhdessä ruokaa.

Keskiviikko 27.1
Keskiviikko oli oikein onnistunut päivä kokonaisuudessaan. Jossu tuli aamupäivällä käymään ja pääsin yksin Rockyn kanssa lenkille. Jossu otti keskiviikkona aivan ihanan tatuoinnin meistä sisaruksista ! Miika tuli aiemmin töistä kotiin ja herkuteltiin tortilloja.
Torstai 28.1
Mentiin äitini luo kahville ja hengailtiin perheen kanssa. Päivällä tuli vaan fiilis, että ompa tylsää niin pakattiin itsemme lähtövalmiiksi ja mentiin kylään ! Kyllä, itse kutsuimme itsemme.

Perjantai 29.1
Perjantaina hengasin (taas) siskoni kanssa ja katsottiin yhdessä Voice of Finland. Pelattiin myös erä Trivial Pursuittia ja se on ihan parasta.

Lauantai 30.1
Lähdettiin Veeran kanssa ihan kaksin vaunulenkille. Teki mieli päästä oikein raittiiseen ilmaan ja ihan vain kävelemään. Lenkkiseurani oli aika hiljainen kun nukahti heti ensi metreillä. Kun tultiin kotiin niin ruokakin oli tehty valmiiksi.
Sunnuntai 31.1 
Veli tuli meille, hengailtiin ja leikattiin samalla hänen hiukset. Illemmalla näin ystävääni pitkän tauon jälkeen. Liian monta kuukautta välissä taas. Hän asuu toisessa kaupungissa, joten näemme aivan liian harvoin. Mutta onneksi edes puolen vuoden välein (hehe ;)) Hänen seurassaan pari tuntia vierähtää silmänräpäyksessä ja hiljaisia hetkiä meillä ei kyllä ole. Kiitos siis tämän päivän kahvitteluista!<3

Huomenna jo helmikuu. Kevät lähestyy, jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti