perjantai 19. helmikuuta 2016

Aihetta juhlaan

Helmikuu on ollut yhtä juhlaa vaikka vasta puolessa välissä kuuta mennäänkin.

14.2 Ystävänpäivä
Äitini tarjosi meille leffan ja menimme muutaman siskoni kanssa katsomaan How To Be Single:n. Elokuva oli hauska ja siinä tosiaan sai nauraa. Tosin ikärajasuositus oli mielestäni hieman alhainen. Aika paljon seksististä puhetta sekä kiroilua leffasta löytyi ja ihan 7 vuotiaalle en sitä suosittelisi (mikä muistaakseni oli ikäraja).
Leffasta mentiin äitini luo vielä ystävänpäiväkakulle. Jälleen kerran taitava siskoni oli koristanut ihan ammattimaisen leipomuksen ja makukin oli kohdillaan !

18.2 Vuosipäivä
Viisi vuotta ollaan yhdessä taivallettu matkaa Miikan kanssa. Kirjoittelin vuosi sitten hiukan meidän silloisesta neljän vuoden taipaleesta.
Miika kirjoitti mulle ihanan värssyn kesken työpäivän ja loppuun oli vielä laittanut linkin
Kaija Koon - Seuraavassa Elämässä kappaleeseen. Muutama roska meni siinä silmään kuunnellessa tota biisiä...<3

18.2 Veljen Wanhojen tanssit
Eilen oli myös veljeni wanhojen tanssit. Juurihan olin katsomassa ystäviäni tanssimassa, mutta siitäkin on todellisuudessa jo kuusi vuotta. Hienosti veli tanssi ja lopuksi vielä pyöritti valssit meidän vanhempien siskojen sekä äidin kanssa.
Niin komeana oli kyllä veli wanhoissaan!

Tällä viikolla myös paras ystäväni (Veeran kummitäti) oli meillä yötä ja oli ihanaa taas nähdä ja vaihtaa kuulumisia. Eilen kävi myös isäni ja hänen naisystävänsä kahvilla sekä tottakai viettämässä aikaa pikku neidin kanssa. Jossu oli samalla hengailemassa meidän kanssa.

Kaksi päivää sitten tein sopimuksen Jossun kanssa, etten syö herkkuja ennen lauantaita 27pv. Tiukkaa tekee, mutta enköhän mä pysty siihen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti