lauantai 6. helmikuuta 2016

Disney On Ice

Torstaina (4.2) vietettiin perheaikaa parhaimmillaan. Äitini vei meidät Disney On Ice jääshow:hun, joka oli Hartwall areenalla. Olimme katsomassa esitystä myös viime vuonna.
Vauvan olisi saanut ottaa mukaan sylissä pitäen, mutta päätimme kuitenkin, että viedään Veera hoitoon siksi aikaa. Ja hyvä niin, äänet olivat todella voimakkaat ja paikat olivat aika pienet, joten olisi ollut aika hankalaa saada Veera viihtymään sylissä koko esityksen ajan.
Siskot<3
Meitä lähti siis äitini, siskoni, veljeni ja Miika. Kahdeksan hengen konkkaronkka. Veera meni siksi aikaa mummilaan hoitoon.

Esitys alkoi klo 18:00 ja kesti pari tuntia pienen väliajan kanssa. Esitykset olivat neljästä eri elokuvasta; Leijonakuningas, Peter Pan, Ariel ja Frozen. "Juontajina" tottakai Mikki Hiiri, Minni Hiiri, Aku Ankka, Iines ja Hessu Hopo.
Kaikki asut ja rekvisiitat olivat kyllä niin hienoja. Pumba ja Pärsky hahmot olivat ihan mahtavia ja pisti naurattamaan. Kaunista esiintymistä, eläytymistä ja loistavia luistelijoita. Hieno show, kuten viime vuonnakin!

Saa nähdä tuleeko tästä meidän perheen perinne. Ehkä Veerakin pääsee mukaan sitten ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti