perjantai 12. helmikuuta 2016

Veera 7kk

Kuukaudet vierii ja meidän tyttö täytti tänään jo 7 kuukautta. Ensimmäisen puolvuotisen jälkeen mulla on jotenkin iskenyt pieni paniikki siitä, että meidän tyttö toden totta kasvaa kauheeta vautia. Hän ei ole mikään pikku vauva enää. Hän leikkii, nauraa, seurailee ja iloitsee. Osoittaa ärsyyntymistä ja temperamenttia löytyy myös aimo annos.
Veera istuu oikein hyvin, kuitenkin vielä tuettuna. Syö reippaasti ja monipuolisesti. On tajunnut, että ruokaa pystyy räkimään (jepjep..) ja huulilla myös maiskuttelemaan. On löytänyt varpaansa ja maistelee myös niitäkin. Hieroo silmiä kun väsyttää ja rapsuttelee päätään. Hämmästelee ja seurailee kaikkea ja komentaa Rockya. Eli siis kun Rocky ei osoita huomiota niin Veera alkaa kiljumaan Rockylle.

Veera viihtyy parhaiten vatsallaan. Tekee selkälihasliikkeita ja huitoo jaloilla josko pääsisi eteenpäin. Ei mene vielä konttausasentoon, mutta on alkanut yrittämään. Työntää itseään enemmän polvien varaan ja takapuolta pystyyn. Kuitenkin hallituin liike on edelleen ympyrä paikallaan. Veera on kova tyttö taputtelemaan kaikkea. Lelutkin saavat aika kovaa kyytiä välillä. Pehmojen lisäksi yksi lempi leluista on laulava kirja sekä kirja, jossa voi "silitellä" eläimiä.

Neuvolaa ei 7 kuukauden iässä ole, mutta sanoisin painon olevan kyllä yli 8 kiloa ja pituus varmaan n. 70cm. Vaatteissa käytetään pääsääntöisesti kokoa 74.
Semmoisia kuulumisia meidän 7 kk:lla. Mitenkäs muiden samanikäiset? Pakko loppuun todeta vielä: aika menee niiiiiin nopeasti. Liiankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti