tiistai 15. maaliskuuta 2016

Feeling good

Viikkoa on takana vasta kaksi päivää ja voin jo nyt sanoa tästä tulevan hyvä viikko. Ainakin näiden kahden päivän perusteella. Vaikka väsymys on tänään ollut voimakasta ja tuntuu, että koko päivä on menty pienessä koomassa, en anna sen häiritä.
Paras ystäväni tuli meille eilen yhden yön visiitille ja olin niin onnellinen nähdessäni taas häntä. Myös toinen ystäväni oli meillä yötä. Haettiin kaupasta herkkuja, pelattiin Trivial Pursuittia, mentiin aivan liian myöhään nukkumaan, Veera ja Rocky saivat molemmat paljon huomiota, otettiin hurjasti kuvia ja paljon kaikkea muuta!

Veera on nukkunut hyvin päiväunia ja itse nukuttaminenkin on ollut helppoa aiempaan verrattuna. Yöunille on menty ajoissa ja unet on ollut yhtäjaksoisia ilman mitään heräämisiä. Tosin tänä aamuna neiti päätti herätä kuudelta kiljumaan. Ei auttanut tutti jatkamaan unia, ei se, että esitti itse nukkuvaa, pieni maitotankkaus tai mikään muukaan. Ihana ystäväni alkoi sitten viihdyttämään neitiä ja minä sain jatkaa vielä hetken unia, luksusta!
Käytiin Rockyn kanssa pitkä lenkki iltapäivällä ja annoin jätkän oikein rauhassa nuuskutella lumia ja tallustella kinoksissa. Rentoa kävelyä ihanassa kevätpäivässä. Muuten Rocky on vain nukkunut koko päivän sohvalla. Tuntuu, että tämä tiistai on ollut vähän kaikille oikein väsymyksen päivä. Ja koska alkuviikkoon on mahtunut niin paljon spessuja juttuja on päivät ihan sekaisin. Se on kylläkin vain ja ainoastaan hyvä asia, sillä viikonloppu tulee nopeammin ;)
 
Kohta olisi vuorossa vielä iltajumppa ja sen jälkeen varmaan aika pian nukkumaan. Tänään ei jaksa valvoa myöhään. Ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti