sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäinen

Ihanaa pääsiäistä kaikille! Onko teillä ollut pitkät vapaat ja olette saaneet nauttia rauhallisista pyhistä? Miikallakin oli perjantai ja vielä huominen maanantai vapaata töistä, joten ihan luksus päiviä tässä vietetään. Koko perhe yhdessä kotona. Meidän pääsiäiseen on kuulunut perhe ja yhteinen aika. Huomenna vielä mennään minun äitini luo viettämään aikaa yhdessä ja tarkoituksena olisi myös leipoa joku herkkukakku!
Jo tähän mennessä on tullut herkuteltua suklaamunia ja kahviteltua sukulaisten kanssa. Ystäväpariskuntakin kävi kylässä perjantaina. Tänään olimme Miikan isän luona syömässä. Ulkona sää ei ole ollut kovin houkutteleva, tätä päivää lukuunottamatta. Odotin jo niin innolla kevättä, mutta pieni takatalvi ja lumipyryt kieltämättä hieman latisti tunnelmaa. Toivotaan, että tästä se kevät kunnolla alkaa.
Veera sai papalta oman pääsiäispupun kun isäni ja hänen naisystävänsä kävivät keskiviikkona. Veeran kanssa ei ole erityisemmin pääsiäistä vietetty, käyty virpomassa tai muuta, mutta odotan innolla ensi vuotta. Silloin aion ehdottomasti lähteä kierrokselle hänen kanssaan (sukulaiset ja ystävät varautukaa !). Olen monista blogeista myös lukenut kivoja pääsiäismunanetsintä -leikkejä pikkuisille ja niitä tahdon myös itse tehdä Veeralle. Hassua miten ensi vuonna voimme jo yhdessä maalailla munia, käydä virpomassa ja viettää ihan eri tavalla pyhiä kuin nyt. Tai toki voisi nytkin, mutta fiilis on silloin aivan eri. Ymmärrätte varmaan pointin.
Oikein ihania pyhiä kaikille! Nauttikaa toistenne seurasta ja herkutelkaa huoletta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti