perjantai 25. maaliskuuta 2016

Unelmieni koti

Kaikilla meillä on haaveita. Ainakin toivon niin. Yksi suurista haaveistani on rakennuttaa (joskus tulevaisuudessa) omakotitalo. Se meidän unelmien koti. Minulla on niin paljon ideoita ja toiveita, joita haluaisin kodistamme löytyvän. Tahdon tilaa, avaruutta, lämpöä ja kauneutta. Kuitenkin viihtyisää sekä kotoisaa tunnetta. Unelmieni koti on kaksi kerroksinen omakotitalo. Ei keskustassa, mutta hyvien kulkuyhteyksien lähettyvillä. Meillä olisi omaa pihaa, jossa Rocky voisi juosta vapaana. Iso terassi, joka olisi mukava laittaa nätiksi aina kesäisin. Siinä voisi grillata ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Haaveeni kerros kerrokselta.
Alakerta:
Tilava eteinen, jossa kunnon kaapistot, jonne saa takit ym. ulkovaatteet ja varusteet piiloon.
Suuri keittiö varustettuna paljolla säilytystilalla. Keittiötä ja olohuonetta rajaisi saareke. Saarekkeen äärellä voisi syödä välillä, mutta erikseen olisi vielä ruokailuhuone (jonne mennään ranskalaisten ovien kautta). Ruokailuhuoneessa olisi suuret ikkunat ja sieltä olisi kulku myös terassille. Terassi olisi koko talon yhden sivun mittainen, eli myös olohuoneesta olisi kulku sinne.
 


Alakerrassa olisi myös wc/suihku/sauna. Siellä olisi ihana spa -tunnelma. Yksi ehdoton suosikki on kodinhoitohuone ! Se ja kylpyhuone olisivat vierekkäin.
Olisi ihanaa saada takkahuone, mutta se ei ole ehdottomien listalla. Viimeisenä muttei vähäisimpänä alakertaan tulisi työ-/vierashuone.

Yläkerta:
Aulatila, makuuhuoneet sekä wc. Makuuhuoneita tahtoisin kolme kappaletta. "Päämakuuhuoneessa", eli siis meidän makkarissa olisi vaatehuone. Ei komero vaan huone :D Ja muista löytyisi myös reippaasti kaappitilaa. Oikeastaan laajat säilytysmahdollisuudet on kodinhoitohuoneen lisäksi toivelistan kärjessä.

Samalla seinämällä kuin terassi, olisi myös yläkerrassa parveke. Niin paljon kaikkia ihania ajatuksia olisi tuonne unelmien kotiin. Pinterestissä (jos tämä sisustustyyli on mieleen) kannattaa laittaa hakusanaksi classyinteriors. Myös Instagramissa samalla nimellä löytyy tämän tyylisiä kuvia.

Aina saa haaveilla, eikö totta. Ehkä vielä joskus, 10 vuoden päästä?
Millaisia haaveita teillä on? Liittyykö ne unelmien kotiin, matkustukseen, töihin..?

*Kuvat lainattu Pinterest*

2 kommenttia:

 1. Ihania unelmia!! Mä unelmoin tosi kauan (no siis yli 4vuotta...:D )uudesta talosta ja nyt ollaan reilu vuosi asuttu tässä unelmien talossa. Uudet unelmat koskee tällä hetkellä aika pitkälti terassia ja pihaa.Ja tulevaa vauvaa<3
  Mutta unelmointi on kyllä ihanaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !
   Paljon onnea teille unelmienne kodista, sekä paljon jaksamista raskauteen !<3
   Niin on, ja joskus vielä ne unelmat käyvät toivottavasti toteen :)

   Poista