torstai 7. huhtikuuta 2016

Elämäni aakkoset

Aurinko // En ikinä jaksa maata auringossa ja ottaa rusketusta, mutta silti rakastan aurinkoa. Se tuo energiaa, valoa ja lämmittää. Aurinko vaikuttaa hyvin vahvasti omaan mielialaan ja jaksamiseen.
Blogi // Minulle niin tärkeä harrastus ja ajatusten purkukanava.
Charlotta // Alunperin aloitin bloggaamisen nimellä Charlotta.
DIY // Kaikki diy -jutut on ihan mahtavia. Tykkään kerätä ideoita helppoihin sisustus- ja tuunausjuttuihin. Pinterestistäni löytyykin ihan oma kansio kaikille ideoille.
Elämä // Ei varmaan tarvitse erikoisemmin selitellä. Elämää pitää osata arvostaa ja kunnioittaa. Se on ainutlaatuinen matka, jokaisella yksilöllinen ja toivottavasti onnellinen.
Fiilistely // Ikuinen haaveilija ilmoittautuu. Oli kyseeessä sitten toteutunut tai vain ajatustasolla oleva asia niin sen fiilistely on ihan parasta.
Glögi // Jouluisia tunnelmia, mutta ensi kosketus jouluun on ehdottomasti glögi.
Huumori & hymy // Huumori pelastaa monilta asioilta ja huonoilta tai ärsyyntyneiltä tunteilta. Toki on asioita, joita ei voi huumorilla paikata. // Hymy - se tarttuu.
Innostuminen // Menee vähän samaan kategoriaan fiilistelyn kanssa. Olen ihminen, joka innostuu helposti ja täysillä.
Joulu // Yksi parhaista pyhistä. Läheiset, hyvä ruoka ja rauha.
Kesä & kahvi // Kesä ja aurinko on täydellinen combo. Vuodenajoista kesä on se mun juttu. // Kahvi herättää, piristää ja saa päivän edes jotenkuten käyntii aamu-unisella (minulla) ihmisellä.
Lahjakkuus // Ihmisten lahjakkuus on ihailtavaa, liittyi se sitten musiikkiin, kuvataiteeseen, urheiluun, mihin vain.
Musiikki // Musiikki on aina kuulunut osaksi elämääni. Soitan pianoa (tosin ollut hieman taukoa nyt), olen ollut kuorossa, tykkään edelleen laulaa esim. Sing Staria, olen harrastanut tanssia. Kotona meillä soi lähes aina musiikki.
Onnellisuus // Onni koostuu pienistä asioista. Jokainen itse määrittää, mitkä asiat tekevät onnelliseksi. Minusta on ihana kuulla kun joku sanoo ääneen olevansa onnellinen.
Perhe // Perhe on paras <3
Quotes // Rakkaudesta aforismeihin. Motivaatiota, ajatuksia, välillä huumoria.
Rakkaus & Rocky // On joitain asioita mitä ei tarvitse selittää ja se, miksi "rakkaus" on osana elämäni aakkosissa on yksi niistä. // Rocky, tuo meidän kova jästipää, mutta silti niin pehmo ja tärkeä.
Suklaa & sisustaminen // Koomista, että suklaa päätyi tänne, mutta näin vain kävi. // Sisustaminen on yksi intohimoistani. Sitä unelmien kotia odotellessa, jolloin päästän itseni irti.
Työ // Toivon, todella toivon, että löydän unelmieni työpaikan, jonne on mukava mennä päivä toisensa jälkeen. Työnteko on kuitenkin suuri osa elämää ja siksi täytyy tehdä sellaista työtä, josta oikeasti nauttii.
Ulvila // Kotikaupunkini, ikuinen Ulvilalainen.
Veera // Elämäni tärkein<3
Xxl // Okei, en keksinyt tähän mitään. Mutta kyse on siis siitä urheilukaupasta, jonne joskus haluan päästä kunnon summalla shoppailemaan :D
// Olen yö-ihminen. Nimimerkillä ei ikinä ajoissa nukkumaan.
Ystävyys // Perhesuhteiden lisäksi ystävyys on asia, jota täytyy vaalia ja kunnioittaa. On tärkeää, että ympärillä on ihmisiä, jotka tuovat hyvää oloa sekä ihmisiä, joihin voi luottaa. Ystäviä, jotka jakavat ilot ja surut. Ystävyys, joka on aitoa.
Zzzz // Nukkuminen. Se on saanut ihan uuden merkityksen tässä viimeisen melkein 9 kuukauden aikana.
Åbo // Tähänkään en osannut muuta oikein keksiä. Mutta mainittakoon, että muutama vuosi sitten teimme ystäväni kanssa aikas mahtavan mukavan reissun kesäisenä viikonloppuna Turkuun.
Äitiys // Parasta, raskasta, mahtavaa, välillä pelottavaa. Tunneryöppy yhdessä sanassa.
Ööööö // Ei lisättävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti