lauantai 23. huhtikuuta 2016

Hei me muutetaan!

Kuten olen aiemminkin maininnut, tämä nykyinen asuntomme on vähän mitä on. Kaikenlaisia inhottavia juttuja on ollut, mm sisäilmaongelmia ja kylppäristä löytyi kosteutta.
Jo siitä hetkestä kun muutimme tänne, tiesimme, ettemme kauan haluaisi tässä asua. Edellä mainittujen ongelmien lisäksi, jotka kylläkin korjattiin, itsessään asuntokaan ei ole ollut viihtyisä. Tämä on ollut meille vain väliaikainen ratkaisu. Noin puolitoista vuotta olemme katselleen asuntoja ja käyneet näytöissä, tuloksetta. Liian pieni, liian iso, liian kallis, huono kunto... Noin viikko sitten se löytyi, meidän unelmien täyttymys. Tai siis tähän hetkeen täydellinen koti. Haettiin, jännityksellä odotettiin ja eilen varmistui, että saatiin. Me muutamme 1.6. Voi juku, että olen onnellinen!
Meidän uusi koti on vielä rakenteilla ja valmistuu kesäkuun alkuun mennessä. Se on luhtitalo, ensimmäisen kerroksen asunto. Meille tulee oma pieni piha-alue. Uusi kotimme on saunallinen kolmio. Kaikki mitä toivoimme sen uusi kotimme meille tarjoaa. Tiedättekö sen fiiliksen kun tuntuu, että asiat loksahtavat paikoilleen? Nyt tuntuu siltä. Ja se tuntuu niin pirun hyvältä.

Veera saa oman huoneen ja voitte olla varmoja, että sisustuspostauksia alkaa satelemaan. Pinterest alkaa laulaa ja kovaa täällä suunnassa. Olen alkanut nyt jo pakkaamaan (kyllä, olen) ja käymään tavaroita läpi. Mitään turhaan en halua mukanamme kantaa, joten teen täyskatsauksen kaikkeen mitä omistamme. Olen oikeasti innoissani jopa siivoamisesta nyt.
Olen suunnitellut sisustusta jo asunnon pohjapiirrustukseenkin. Miten maltankaan odottaa vielä yli kuukauden?
Yksi asia on vielä mietittävänä, makuuhuoneiden jako. Kumpi meille, kumpi Veeralle. Luonnollisesti ajattelisin isomman meille ja pienemmän hänelle, mutta Veeralla on kuitenkin enemmän tavaraa kuin meillä. Ja sitä tulee lisää jatkuvasti mitä vanhemmaksi hän kasvaa. Hän tulee nukkumaan vielä (ainakin aluksi) kanssamme samassa huoneessa, joten pinnasänky ja meidän sänky täytyvät mahtua molemmat. Me emme tarvitse paljon tilaa makuuhuoneessa, sillä meillä ei paljon isoa tavaraa sängyn lisäksi ole. Kannattaisikohan aluksi pitää isompi makuuhuone meillä (että mahtuu se pinnasänkykin) ja kun Veera siirtyy omaan huoneeseen nukkumaan niin vaihtaa huoneet päittäin? Miten teillä on jaoteltu makkarit?
Huomatkaa kadonnut sukka
Olen iloinen myös siksi, että uudessa asunnossa on mahdollista laittaa Veeran tavarat ja lelut selkeästi omille paikoilleen, hänen huoneeseensa. Ei tarvitse ahtaa ja survoa niitä meidän makuuhuoneeseen, kaappeihin ja olohuoneeseen. Huomaako minusta yhtään, että olen innoissani :D
Mutta joo, palataan tähän asiaan kun muutto on ajankohtaisempi. Sisustusjuttuja tulossa siis aimo annos. Saan kesällä sitten vihdoin toteutettua myös meidän kotona -postauksen, joka on ollut suunnitteilla pitkään, mutta olen tahattoman tarkoituksellisesti sitä vältellyt.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kiva uutinen, onnea uuteen kotiin! ❤️

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen tulevaan kotiin! :) meillä omakotitalossa on 3 makuuhuonetta ja päätettiin että molemmat lapset saavat ne isoimmat huoneet, tultiin siihen tulokseen että mitä me isolla huoneelle tehdään kun vain nukutaan siellä :D lapsilla on kuitenkin niin paljon leluja ja tavaraa, niin parempi että saavat kunnolla tilaa omille jutuilleen :)
  -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! :)
   Näin mäkin olen vähän pähkäillyt, että mitäpä sitä tyhjällä tilalla itse makuuhuoneessa tekee, kun sen voi käyttää paremminkin - lapsen tavaroiden säilytykseen !

   Poista
 3. Minkä rotunen teidän koiruus on? :3
  Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista