sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Hyvä päivä

Tänään on hyvä päivä. Kaikki tuntuu vaan niin kivalta. Aamu alkoi jo aikaisin ja yllättävän virkeällä fiiliksellä. Kuppi kahvia naamaan ja perus aamutoimet. Miika alkoi siivoamaan ja mä laitoin itseäni valmiiksi kun oli tarkoitus lähteä kahden kaverin kanssa kahville. Siskoni tuli hetkeksi ennen lähtöäni hengaamaan kanssamme ja vei mut yhdeksi Vanhaan kaupunkiin.
Oli ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä. Harmiksemme kuitenkin kahvilan terassi oli täynnä ja nautittiin jätskit ja kahvit sisällä. Mutta mitä pienistä, seura oli loistavaa ja sehän on tärkeintä ;)
Kahvittelun jälkeen kierrettiin vielä katsomassa onko sunnuntaisin Vanhan kaupungin kaupat auki ja käytiin yhdessä, Jokikatu 6:ssa. SUOSITTELEN. Ihania hopeisia koristeita, tekstiilejä ja kaikkea muuta kivaa.

Sain kaverilta kyydin kotiin ja lähdin melkein samantien Rockyn kanssa reippaalle lenkille. En voi tarpeeksi hehkuttaa sitä, kuinka keväinen ilma saa mielen virkeäksi!
Tultiin kotiin, puin Veeralle ulkovaatteet päälle ja lähdettiin pihalle leikkimään. Keinuttiin ja oltiin hiekkalaatikolla.

Keinuttiin Veeran kanssa sylikkäin keinussa kun meidän viereen tuli 5 vuotias tyttö. Hän kyseli kovasti mitä vauvalle kuuluu, mikä vauvan nimi on, kuinka vanha hän on. Juteltiin siinä ja keinuttiin yhdessä. Kyselin mitä hän tykkää leikkiä eniten pihalla ja kuinka vanha hän on. Tyttö kertoi myös siskostaan, joka on kuulemma isompi kuin Veera, muttei tarkkaan muista minkä ikäinen. Kun oltiin hetki oltu yhdessä pihalla sanoin, että meidän täytyy mennä nyt syömään ja, että nähdään taas tässä pihalla uudestaan. Sitten tämä tyttö tuli halaamaan Veeraa ! Voi että mä tulin onnelliseksi. Kuinka ihana ja aito ele pieneltä tytöltä. Laskin sylissäni Veeraa alaspäin, että tyttö pystyi halaamaan kunnolla ja sitten sanottiin heipat.

En ihan heti keksi parempaa sunnuntaita, kuin tämä päivä. Mitä teidän sunnuntaihin kuuluu?:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti