tiistai 12. huhtikuuta 2016

Veera 9kk

Yhtä pitkä matka ollaan kuljettu Veeran kanssa kuin mitä häntä odotin - aikalailla päivälleen. Raskausaika tuntui menevän todella nopeasti, mutta voisin väittää, että tämä 9 kuukautta on mennyt vielä nopeammin. Pienestä vauvasta on kasvanut hyvinkin itseään esille nostava neitokainen. Kovaa ääntä pitävä ja vauhdilla eteenpäin menevä lapsokainen.
Kasvuvauhti on ihan hurjaa ja kehitys käsittämätöntä. Tällä hetkellä Veeralla on käytössä 74/80cm kokoisia vaatteita. Tuntuu, että jatkuvasti saa olla pakkaamassa pieniä vaatteita laatikoihin. Aika hyvin meillä on ollut jo valmiina vaatteita n. 86cm kokoon saakka, mutta kohta täytyy käydä isommalla vaateostosreissulla.

Lempijuttuja ovat tällä hetkellä keinuminen, lukeminen, kiljuminen, palikat, taputtelu ja ryömiminen. Omaan korvaan kuulostaa, että Veera alkaisi hakemaan "äiti" sanaa, mutta täytyy ehkä saada varmistus vielä joltain puolueettomalta :D
Kaksi hammasta löytyy alarivistä ja kaksi pientä sahalaitaa loistaa myös yläikenistä läpi. Saa laittaa uutta merkintää vauvakirjaan!
Päiväunet on ottaneet taas hieman takapakkia, tai lähinnän nukahtaminen. Jaksamista on välillä koeteltu toden teolla. Öisin herätään myös kerran - kaksi.
Yleisesti ottaen kuitenkin Veera on erittäin iloinen ja hymyileväinen neiti. Juttelee todella paljon, päästää erilaisia ääniä ja komentaa (lähinnä Rockya).
Huh mikä ilma oli tänään! Mentiin pihaan leikkimään ja keinumaan ja ennen kaikkea nauttimaan auringosta. Lopuksi Veera nukahti syliini kun keinuttiin yhdessä.

Onko siellä samanikäisiä pienokaisia?

2 kommenttia:

 1. Melkein samanikäinen, Vili syntyi toukokuun lopulla -15 :)
  Näyttää kovin siltä, että kohta kävelee. Mun vauva. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hurjaa miten paljon ensimmäiseen vuoteen mahtuu uusia asioita !

   Poista