tiistai 26. huhtikuuta 2016

Viime päivinä

Perjantaina kuultiin ihania uutisia, saatiin uusi koti! Olen suunnitellut paljon Veeran tulevaa huonetta (=selaillut Pinterestiä). Muutamia hankintojakin on jo tehty, niistä lisää myöhemmin! Olen käynyt läpi tavaroita, mitkä otetaan mukaan, mitkä lähtee kiertoon, mitkä pois kokonaan. Hieman olen myös pakannut semmoisia tavaroita mitä tiedän, ettei kuukauteen tarvita. En vain jaksa odottaa! Käytiin muuten myös irtisanomassa eilen tämä nykyinen asunto, vitsi mikä fiilis. Mahtava.
Lauantaina juhlittiin ystäväni baby shower -juhlia. En tuntenut moniakaan juhlien vieraita entuudestaan, mutta kaikkien kanssa tuli hyvin juttuun. Oli kyllä ihanat juhlat! Pelailtiin pelejä, syötiin ja herkuteltiin sekä vietettiin rennosti aikaa yhdessä. Baby showerit on ihania juhlia, vaikkakin olen ollut vain kaksissa - omissani ja näissä viime viikonlopun.

Tänään käytiin anopin syntymäpäiväkahveilla ja tuli syötyä vähän lisää kakkua. Nyt on kyllä taas lähtenyt tämä herkuttelu lapasesta. Saako pistää monien juhlien piikkiin? ;)
Yleinen fiilis on ollut todella hyvä. Luulen sen johtuvan tuosta varmistuneesta muutosta. Tai tiedän sen johtuvan siitä.

Veera nousi eilen seisomaan tukea vasten ensimmäistä kertaa ihan itse. Hän oli sängyssään ja nousi siitä polvilleen, mitä on tehnyt jo jonkin aikaa ja yhtäkkiä kokonaan ylös! Täytyy laskea makuutasoa alemmas, ettei neiti tee kuperkeikkaa laidan yli.


Mitäs muille kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Johan teillä juhlitaan! :) tottakai sen kunniaksi saa luvallisesti herkutella minkä jaksaa :'D ainakin mun mielestä!

  Ihana isopieni Veera kun oppii uutta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollu kyllä älyttömästi kaikkea !:D
   Niin kasvaa ja oppii hirmusta vauhtia !<3

   Poista
 2. Oi, muistan tuon hetken, kun pikkuinen yhtäkkiä ponkasi pinniksestä seisomaan! Vaikka sitä oli treenattu jo pidempään, niin kyllä se kuitenkin tapahtuu niin yllättäen. Jänniä aikoja teillä<3 Ihanaa muuttoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on niin mahtava seurata kun oma lapsi oppii uusia asioita ! Kiitos paljon<3

   Poista