maanantai 9. toukokuuta 2016

Ensimmäinen äitienpäivä

Eilen sain viettää ensimmäistä äitienpäivää itse äitinä ja se tuntui niin hyvältä. Herättiin aamulla normaalisti ja Miika meni koiran kanssa lenkille. Siinä välissä keitin kahvit ja syötin Veeran. Sitten mut passitettiin hetkeksi pois keittiöstä ja Miika laittoi meille aamupalaa.
12 aikoihin lähdettiin kukkakaupan kautta anoppilaan juhlistamaan. Siellä vierähti hyvä tovi, jonka jälkeen tultiin kotiin.

Otin varaslähdön ja menin Veeran kanssa äitini luo edeltä ja Miika tuli myöhemmin perässä. Laitettiin viimeisiä valmisteluja ja katettiin terassin pöytä. Oli niin kaunis sää, että päätettiin kahvitella ulkona. Se oli hyvä idea muuten, mutta meidän megakakku piti tuhota hyvin nopeasti, sillä se alkoi sulaa välittömästi :DPari tuntia vietettiin aikaa äitini luona syöden, seurustellen ja nauraen. Veerakin sai maistaa ensimmäistä kertaa pienen palan mansikkaa ja mustikkaa. Otettiin tajuttoman paljon kuvia ja niistä kyllä välittyy meidän perheen...miksikä sitä nyt kutsuisi, huumori ? :D Ei melkein yhtäkään normaalia ja asiallista kuvaa löydy niistä tallenteista.

Tuntui tavallaan hassulta juhlistaa myös itseä. Sanoinkin Miikalle, että periaatteessa juhlitaan minua - äitiä, mutta Veera on se, kenen ansiosta saan äitienpäivää juhlia. Eli tavallaan juhlitaan lapsia ja heidän tuomaa arvokasta titteliä.
Olen onnellinen ja etuoikeutettu kun saan olla tuon täydellisen tytön äiti. Iloisen, kuusi hammasta loistaen hymyilevän, kauniin tytön äiti. Nauravaisen, hipsuttelevan ja kovasti juttelevan tytön äiti. Minun rakkaani, minun aarteeni.

Oliko teillä hyvä äitienpäivä? Kuinka juhlitte? :)

6 kommenttia:

 1. Ihana teksti :)
  Meidän äitienpäivä sujui mahtavasti, vaikkakin iltapäivästä vatsani kipeytyi ja olin muutaman tunnin sängyssä kipujeni kanssa. Mutta siis, aamulla havahduin pakastimen avaamiseen, esikoiseni sitä aukoi ja mies ryntäsi pikaisesti hänen avukseen. Kolinaa ja kilinää kuului hyvän aikaa, sitten lopulta minulle kiikutettiin sänkyyn tarjottimella esikoisen tekemää pirtelöä, teetä, sämpylää ja mansikoita <3 Lahjaksi sain uuden muumimukin, sekä tärkeimpänä esikoiseni tekemän pöytäliinan. Liina on ihan täydellinen, juuri sellainen lahja mitä mitä arvostan :)
  Päivän aikana sain monia haleja ja esikoinen lisäksi hieroi minua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan kuuloinen päivä ollut sinulla ! Itsetehdyt lahjat ovat kyllä rakkaita ja varmasti eritoten oman lapsen tekemät. Ehkä mäkin saan ens vuonna Veeran itse askarteleman lahjan :)<3

   Poista
 2. OMG tuo kakku!!!Nams:)
  Täälä vietettiin ensimmäistä kertaa äitienpäivää vaan kotosalla. Aiempina vuosina ollaan aina käyty anoppilassa ja miehen mumman luona. Nyt päätettiin vain olla oman perheen kesken ja mä tykkäsin kyllä kovasti! Aamulla sain kukat, lahjat ja kakun sänkyyn (kyllä, lakanat meni vaihtoon, kiitos meidän Nuutin...)
  Ihanaa alkanutta viikkoa teille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti rentouttavaa viettää äitienpäivä ihan kotosalla :) On ollut kyllä ihanaa hemmottelua äidille ! Mukavaa viikkoa teille myös Ulla<3

   Poista
 3. Meille on tullu perinteeksi käydä aina anoppilassa kun asuvat samalla paikkakunnalla ja siellä vietetty koko päivä :) en tajunnukaan et oli sun ensimmäinen oma äitienpäivä! Ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että ovat lähellä ja pääsee helposti viettämään päivää yhdessä :)
   Joo, niin oli ! Kesti hetki itselläkin sisäistää, että myös minua itseäni juhlitaan :D

   Poista