lauantai 7. toukokuuta 2016

Kevät

Nyt ollaan saatu nauttia aivan älyttömän ihanista ilmoista. Aurinkoisista ja lämpimistä päivistä, jotka tuo energiaa ja niin hyvää oloa. Mun yleiseen fiilikseen vaikuttaa todella paljon sää. Aurinko ja valo luo virkeyttä mieleen.
Keskiviikkona avattiin grillikausi kun käytiin äitini luona. Oikeastaan kutsuttiin itse itsemme syömään, haha.
Olen nauttinut ihan eri tavalla koiran kanssa lenkkeilystä. Ei haittaa vaikka Rocky ottaa taukoja nurtsilla maaten tai jää nuuskuttelemaan pitkäksi aikaa hajuja. Ei ole kiire minnekään. Eikä myös Rockyllä, joka matelee lenkillä niin hidasta vauhtia, että...
Ollaan Veeran kanssa oltu paljon ulkona keinumassa, hiekkalaatikolla ja parina päivänä myös syöty välipalat ulkona. Ostin ensimmäistä kertaa niitä "pussissa" olevia hedelmäpilttejä ja ne onkin todella käteviä, jos syö ulkona välipalaa. Ei tarvitse kantaa lusikoita mukana ja todella siististi muutenkin saa syötettyä.

Tänään Veera innostui kunnolla hiekkalaatikolla leikkimisestä. Taputteli kauhalla, yritti muutaman kerran maistaakin ja leikki kuorma-autolla (=työnteli ja heitteli sitä). Lämpimien päivien on ilmeisesti tarkoitus jatkua, joten paljon tullaan viettämään aikaa ulkona. Selkeä kesän merkki meillä on myös se, kun Rocky viettää aikaa parvekkeella auringosta nauttien. Siellä se istuu aina tuolilla ja tuijottelee liikennettä.

Mitäs teidän kevätpäiviin kuuluu? :)

4 kommenttia:

 1. Mulla myös aurinko vaikuttaa fiilikseen ihan valtavasti. Oon sata kertaa energisempi,kun aamusta paistaa aurinko!!!
  Me ollaan laitettu meidän neidin kanssa leikkimökkiä kesäkuntoon,öljytty terassia ja grillikauden avauskin on jo takana päin!Ihania kevät päiviä teille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringosta saa kyllä varmaan suurimman inspiksen tehdä asioita :) Kuulostaa ihanalta teidän kevät touhut ! Mukavaa kevättä teille myös :)

   Poista
 2. Samanlaisia suunnitelmia meilläkin :) ootan jo että anoppilaan laitetaan allas pihalle että päästää sinne polskiin! :D

  VastaaPoista