maanantai 27. kesäkuuta 2016

ÄIT-TIH!

"Veera, sano äiti. Äääiitiiiii. Sano äiti" -Äit-tihh.

Sieltä se tuli ! Toki hieman hapoen vielä ja lisäkirjaimilla varustettuna, mutta meidän tyttö sanoi äiti. Voi ylpeys, voi onni. Siitä lähtien on ahkerasti hoettu äiti-äiti-äiti-äitiä eri äänenpainoilla sekä kirjainyhdistelmillä. Nyt on kiva roikkua lahkeessakin kiinni kun osaa huutaa äitiä.
Sain myös kuvattua videolle tämän ihanan sanan lapsokaiseni suusta kuultuna. Eikö olekin ihan parasta kun lapsesi kutsuu sinua ensimmäistä kertaa äidiksi?
Tuntuu, että isiä kokeillaan myös kovasti sanoa, nimittäin suhina on alkanut. Hieman kuolainen isshh -hokeminen on alkanut. Niin hassua, että tuo pienokainen sanoisi sanoja. Voiko hän jo osata ? Kai se on vain myönnettävä itselle, että hän kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Milloinkohan tulee jämäkällä r:llä varustettuna Rocky :D haha.

Minkä ikäisinä teillä on opittu ensimmäisiä sanoja? Mitä ne ovat olleet?

4 kommenttia:

 1. Ooooi! Se tunne kun ensimmäistä kertaa itse sanoo ääneen pienelle "ÄITI on tässä" ja se tunne kun pieni sanoo sen <3 ihan parasta! Meillä äiti oli myös ensimmäinen sana joka sanottiin mutta kyllä kakka on se ensimmäinen sana joka myös tarkoittaa sitä mitä on :D nyt melkein 2v sanavarasto on kasvanut parissa kuussa aika paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuntuu kyllä mahtavalta !
   Haha, taitaa gagga kuulua yleisiin ensimmäisten sanojen joukkoihin myös :D Hienosti teillä näyttää juttelu sujuvan <3

   Poista
 2. Voi kun toinen on jo niin taitava tyttö <3

  VastaaPoista