torstai 2. kesäkuuta 2016

Muutto takana

Huh huh, mitkä pari päivää on takana. Maanantaina saatiin uuden asuntomme avaimet ja koko ilta, sekä tiistai meni tavaroita muuttaessa sekä paikoilleen laittaessa. Edelleen meillä on pieni pahvilaatikkokaaos täällä kotona, mutta tämän illan tavoite on saada kaikki paikoilleen. Yllätävän haastavaa on purkaa pahvilaatikot ja järjestellä paikat samalla kun vahtii tyttöä sekä kaikesta kiinnostunutta koiraa. Nyt kuitenkin Veera on nukkumassa, joten on hyvin aikaa viedä tämä projekti päätökseen. Meillä ei ole vielä tietokone paikoillaan ja uusi nettipakettikin pitäisi hankkia, joten kirjoitan tätä postausta puhelimella. Blogissa on ollut hieman hiljaiseloa ihan vain tämän kiireen vuoksi. Halusin kuitenkin tulla pikaisesti kertomaan, että täällä edelleen ollaan. Toivottavasti saadaan nopeasti netti toimintaan niin saa normaalista postaustahdista taas kiinni. Puhelimella on aina hieman säätöä kirjoitella blogia.

Meidän uusi koti on ihana. Asunto (ja koko yhtiö) on juuri valmistunut, joten nämä ovat erittäin siistejä ja hyväkuntoisia huoneistoja. Meillä on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, sauna ja yhtenäinen keittiö-olohuone. Asunnot varattiin ennen näyttöä jo pelkkien pohjapiirrustusten ja verkkosivujen tietojen mukaan. Päästiin katsomaan asuntoa vasta vuokrasopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Keittiö-olohuone -tila paljastui huomattavasti odotettua pienemmäksi. Meidän täytyy hankkia uusi ruokailuryhmä, jotta saamme tilaan mahtumaan tarvittavat huonekalut. Kyllä tähän varmasti tottuu (nyt jo tottunut hyvin), mutta muutama lisäneliö ei olisi ollut pahitteeksi. Makuuhuoneet ja kylpyhuone ovat isoja ja tilavia. Teen erikseen vielä asuntoesittelyä kunhan saadaan tosiaan täällä järjestystä aikaiseksi.

Tällä kertaa vähän lyhyempi postaus pienen kiireen vuoksi, mutta palataan taas pian kunhan tästä arki taas tasaantuu :)

6 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! :D

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin !etsin kanssa kolmen lapsen kanssa asuntoa .tänään kattelin uutta jossa 70neliöö kolmioo tuntuu olevan trendi näissä uusissa max.70neliöö ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Meillä on pienempikin kuin tuo 70 neliötä. Muuten todella kiva, mutta keittiö/olohuone yhdistelmä todella pieni.
   Toivottavasti löydätte pian uuden kodin, onnea asunnonhankintaan:)!

   Poista