maanantai 6. kesäkuuta 2016

Sinä olet minun siskoni

Minulla on neljä siskoa ja yksi veli. Yksi siskoistani on useasti vitsillä (kai?:D) sanonut, että minun pitää tehdä postaus hänestä kun olen kysellyt ideoita. Sitä saa mitä tilaa ja tässä sitä nyt tulee!

Minun siskoni on tukeni ja turvani. Hän nauraa kanssani, mölisee kovaan ääneen julkisilla paikoilla ja osaa heittäytyä. Ottaa elämän rennosti, mutta kuitenkin hallitusti. Hän on äärimmäisen vastuuntuntoinen nuori nainen, joka huolehtii kaikesta ja kaikista. Olin häneen yhteydessä milloin vain, mistä asiasta vain, hän on aina tavoitettavissa. Hän on seuranani hyvinä ja huonoina päivinäni. Hän ei ikinä pahastu, vaikka olisin huonolla tuulella väsyttävän päivän vuoksi, vaan pitää paketin kasassa puolestani. Riittää, että kysyn häneltä päivän suunnitelmia ja hän vastaa tulevansa luokseni. Luotan häneen sataprosenttisesti ja hän minuun.

Hän on lähtenyt Veeran kanssa vaunuilemaan myöhään illalla, kun kaikki muut nukuttamisen keinot on jo käytetty. Aina luoksemme tullessaan hän kysyy tuoko jotain, onko tarvetta jollekin. Hän yllättää suklaalla (koska itsehän en siis syö suklaata...). Hän ajattelee aina positiivisesti ja, että kaikki asiat järjestyvät. Huomenna on uusi päivä. Älä stressaa. Anna olla. Minä autan.

Tässä nuoressa ihmisessä on kaikki. Iloisuus, hauskuus, vahvuus ja voima, monipuolisuus, herkkä ja vakava puoli. Sanoit mitä vain, hän osaa heittää asiasta komiikkaa. Hän eläytyy ja antaa kaikkensa. Ei häpeile tuoda itseään esiin, muttei myöskään nosta itseään ylitse muiden. Hän on musikaalinen, teatterilavan kovisrotta (roolihahmo). Pitää muiden puolia eikä loukkaa toisten tunteita. Tekee ja touhuaa ahkerasti, vaikka ei tarvitsisi. Emme tarvitse sanoja tulkitaksemme toisiamme. Välillä pistämme toinen toisiamme ojennukseen ja "hienovaraisesti" kehoitamme lopettamaan marinan ja kiukuttelun. Olemme tukena kun on tarve ja lopuksi nauramme yhdessä. Kaikki päättyy aina positiiviseen fiilikseen.

Otamme tiukkoja Trivial -matseja ja tapellaan siitä, kumpi on fiksu ja kumpi ei. Leivotaan yhdessä - hän leipoo, mä syön loput taikinat. Tehdään mahtavia Putouksen Jossun lauluesityksiä kaikkine äänialoineen. Omistetaan yhtä huono huumorintaju. Annan hänelle "viisaita" elämänohjeita, joita todellisuudessa ei kuulu noudattaa. Pystytään tekemään itsestämme täysin naurunalaisia toistemme edessä, jonka seurauksena aivan varmasti saa toiselta räkänaurut osakseen. Hän on luonamme niin paljon, että olemme puhuneet jo osoitteenmuutoksesta. Hän tiesi missä meillä on pullasuti kun itse en tiennyt meidän sellaista edes omistavan. Tenttaan häntä isosiskon tavoin ja kerron omista viisaista touhuistani samanikäisenä.

Kiitos, että olet sinä ja kiitos, että olet siinä!<3

Kaikki sisarukseni ovat minulle yhtä rakkaita! Tämä mini-me versio sai tietämättään tahtonsa läpi ;) Olette tärkeitä<3

8 kommenttia:

 1. Kiitos vihdoin tästä ����

  Oot ihana!!❤️��

  VastaaPoista
 2. Ihana teksti! Kaikilla ei ole sitä onnea, että olisi läheiset sisarussuhteet. Niistä kannattaakin pitää kiinni <3

  Mulla on siskooni myös hyvät välit, vaikka ollaankin asuttu toisella puoella suomea ja maailmaa jo useat vuodet. Nyt kuitenkin sisko on taas parin kilometrin päässä ja on kyllä ihanaa kun pääsee näkemään useammin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisarukset on kyllä rikkaus ja saa olla onnellinen, että he ovat lähellä ja läsnä<3

   Ihanaa, että välimatkoista huolimatta olette pysyneet läheisinä ! :)

   Poista
 3. Siskot on parhaita! Parhaat ystävät ovat kuitenkin myös kuin siskoja :)

  VastaaPoista
 4. Hahaha pullasuti parasta! Siskot on kyllä ihania :)

  VastaaPoista