tiistai 14. kesäkuuta 2016

Veera 11kk

Vuoden ikä lähestyy hurjaa vauhtia. Miten tämä aika juoksee näin nopeasti? Viimeisen kuukauden aikana on tapahtunut paljon asioita ja uuden oppimista. Veera on ottanut suuria kehitysaskeleita. Tuntuu hurjalta, että kohta meillä asustaa virallisesti vauvan sijasta taapero.

Veera osaa vilkuttaa ja taputtaa. Kun sanoo "heihei", hän heiluttaa kädellä, joskus jopa molemmilla ja hymyilee iloisesti.
Neiti tykkää musiikista, ja lempi lelujakin ovat musiikkikirjat. Kädet alkavat lyömään tahtia ja pää heilumaan muusikin soidessa. Sitten hän kääntää itse sivua kuullakseen lisää musiikkia. Musiikin lisäksi hän tykkää todella paljon palikoista, sekä rummutella kauhalla kippoja
Veera konttaa kovaa vauhtia eteenpäin, siis todella nopeasti. Etenkin jos hän on menossa Rockyn vesikipolle ja häntä kieltää, kurkkaa neiti vain olan yli, virnistää ja ottaa vauhdikkaan spurtin määränpäähänsä.
Veera kiipeää joka paikkaan, jatkuvasti. Hän seisoo tukea vasten todella jämäkästi ja pysyy hetken seisomassa jopa ilman tukea. Yllättävän hallitusta hän osaa istahtaa alas, mutta välillä tulee kovempia tömähdyksiä ja kopsahduksia.
Hän ottaa pieniä askelia kun seisoo sohvapöytää tai sänkyä vasten. Todella haparoiden kylläkin, mutta siitä se lähtee. Kovasti tykkää kävellä eteenpäin kun pitää hänen käsistään kiinni.
Iloinen, aurinkoinen ja temperamenttinen on meidän 11 kk tyttömme<3

Onko siellä 11 kk:n vanhempia? :)

4 kommenttia:

 1. Onnea 11-kuiselle! Toi ruokakipolle ryntääminen kuulostaa niin tutulle. Meidän tytöllä on edelleen sama harrastus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Se tuntuu olevan kyllä huisin hauskaa läiskytellä vedet ympäriinsä :D

   Poista
 2. On näitten pienten kehitys vaan niin ihmeellistä seurattavaa! Meillä asustaa 1v1kk :D vuosi sitten ihmeteltiin askelia ja nyt uusia sanoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihmeellistä ja ylpeyttä tuovaa :) ihanaa huomata miten lapsi itsekin innostuu kun oppii uusia juttuja !

   Poista