keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

1 -vuotisjuhlat

Viime lauantaina juhlittiin toista kertaa meidän yksivuotiasta. 9.7 vietettiin jo ensimmäinen osa syntymäpäiväjuhlista pienemmällä porukalla.
Juhlat alkoivat kahdelta ja vieraita oli kutsuttuna noin 15 henkilöä. Hieman ahtaan keittiö-olohuone -tilan vuoksi oli aika tiivis tunnelma, mutta hyvin silti mahduttiin kaikki. Meidän prinsessamme nautti huomion keskipisteenä olemisesta, eikä ujostellut kyllä yhtään.
Mekko saatu Ellokselta*
Veera avasi lahjat itse pienen avustuksen kanssa ja antoi mitä mahtavimpia ilmeitä. Myös lahjanarut olivat todella mielenkiintoisia.
Juhlien teemaväreinä olivat vaaleanpunainen ja kulta, sekä teema-aiheena oli pöllö - aivan kuten Baby Showereissani.
Aterimet aseteltiin esille Jollyroomilta* saadun tarjottimen päälle. Tarjottavana oli kinkkuvoileipäkakkua, suklaakakkua, mansikka-valkosuklaakakkua, karjalanpiirakoita ja munavoita, sipsiä ja karkkia.
Sipsikulhosta taiteiltiin siskojen kanssa teemaan sopiva. Ensin mietin onkohan tarjottavaa riittävästi, mutta sen lisäksi, että päivällä oli noin 15 vierasta ja illemmalla kävi muutama vieras lisää, tarjottavia jäi silti yli !

Paketeista paljastui kivoja yllätyksiä:
Mummi toi tänään ihka oman nojatuolin, joka sopii kuin nenä päähän neidin huoneeseen.
Parin viikon takaisella Itis -reissulla kirosin meidän vaunuja kun ne on niin vaikea kasata. Mummi osti lahjaksi matkarattaat, jotka kulkevat kuin unelma. Päivälenkitkin mennään nykyään näiden kanssa.
 
Äidin ja isin paketista paljastui Niket.

Tästä sarjasta Veeralla on jo muki ja nyt kokoelma sai jatkoa.
Ihanat yksivuotisjuhlat takana ja nyt kelpaa vuoden ajan odotella seuraavia synttäreitä. Kiitos vielä kaikille vieraille !<3
*Saatu blogin kautta


2 kommenttia:

  1. Onpa hauska toi sipsikulho! Ja noi niket on ihan mahdottoman söpöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinterestistä löyty idea siihen ! :D Ja kiitos, noi Niket on kyllä <3

      Poista