sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Syntymäpäiväjuhlat // Osa 1

Meillä vietetään 1 -vuotisjuhlia kahtena päivänä. Lauantaina vietettiin ensimmäinen osa kun isäni, mummuni ja siskoni tulivat juhlistamaan tyttöä. Veera oli niin iloinen, pirteä ja juttelevainen koko sen ajan kun he olivat meillä. Muutaman tunnin ajan kahviteltiin ja syötiin sekä vaihdettiin tottakai kuulumisia.
Lahjojakin tyttö sai. Lusikka kokoelma kasvaa joka vuosi, ja lusikan varteen kaiverretaan aina syntymäpäivä ja kyseinen vuosiluku. Lisäksi mummuni oli neulonut kauniit villasukat. Hän on niin taitava käsitöissä ja tekee uskomattomia luomuksia! Myös syntymäpäiväkortti on hänen tekemänsä.
Kävelyharjoitukset alkavat olla arkipäivää ja ensikengät ovat erittäin ajankohtaiset tällä hetkellä.Tästä on hyvä jatkaa tepastelua kun on kunnon tarvikkeet siihen hommaan!
Myös me vanhemmat annettiin yksi paketti eilen. Pakkailin lahjoja ja laitoin ne kolmeen eri pakettiin. Yksi annettiin tosiaan eilen, yksi annetaan virallisena syntymäpäivänä ja viimeinen ensi lauantaina toisissa syntymäpäiväjuhlissa. Pitkähihaisen ja farkkujen lisäksi paketissa oli t-paita, mutta se kerkesi tytön päälle (ja ruoan peittämäksi) ennen kuin kerkesin ottamaan valokuvan.
Kiitos isälle ja mummulle kun ajelitte 301 kilometriä juhlistamaan pientä, 1 vuotta täyttävää prinsessaa! Ja kiitos sisko, nähdään myös ensi lauantaina :D

2 kommenttia:

  1. Ihanat ensikengät ja voi miten suloinen ajatus tuo lusikoiden kerääminen pikkuiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Mummuni on jatkanut tätä perinnettä jokaiselle lapsenlapsenlapselleen :)

      Poista