tiistai 26. heinäkuuta 2016

Tiistai täynnä energiaa

Oikea teho-tiistai takana. Aurinkoinen ja paahtavan lämmin ilma on hellinyt meitä koko päivän. Äitini haki Veeran aamulla viettämään päivää kanssaan, jotta minä saan tehdä rauhassa töitä. Juuri nämä ovat niitä pieniä onnellisuuden asioita, joista pari päivää sitten kirjoittelin. He olivat olleet kaupungilla, ystävien luona kylässä ja mummin luona leikkimässä ulkona.

Minä keitin itselleni kahvia, istuin koneen ääreen ja aloin tekemään töitä. Kaikessa hiljaisuudessa, kaikessa rauhallisuudessa. Olo oli todella energinen. Kahdentoista aikaan pidin tauon ja lähdin Rockyn kanssa kävelylle. Annoin poitsun nuuskutella nurmikkoa, haistella hajuja ja löntystää perässäni ilman kiirettä minnekään.
Lenkin jälkeen palasin hetkeksi töiden pariin. Kun työt oli valmiit teki mieli rojahtaa sohvalle ja nauttia omasta ajasta, mutta päätin olla ahkera ja siivota. Siivosin koko asunnon ilman, että kukaan yritti tunkea sormia tiskikoneeseen likaisiin astioihin tai repi leluja korista kun juuri ne oli saanut sinne laitettua. Nopeasti asunnon saakin siivottua kun yksin touhuaa.
Siskoni tuli hakemaan minua neljän jälkeen ja lähdimme kaupungille. Viikonloppuna on juhlat, joten etsimme hänelle korkokenkiä ja muita pieniä viime hetken hankintoja. Kävimme vielä ruokakaupan kautta hakemassa hampurilaistarvikkeita ja lähdimme äidin luo grillaamaan. Siellä pikku prinsessakin odotti omassa uima-ammeessaan intoa puhkuen. Syötiin itsemme ähkyiksi, jonka jälkeen lähdin toisen siskoni ja Veeran kanssa pienelle kävelylle. Pysähdyttiin läheiselle nurmelle nauttimaan illan viimeisistä auringonsäteistä ja ottamaan valokuvia.
Kahdeksan aikaan lähdettiin ajelemaan kotiin ja tyttö nukahtikin autoon touhuntäytteisen ja hauskan päivän jälkeen! En tiedä onko se tuo piristävä aurinko vai se, että sai kunnon hengähdystauon itselleen ja tehdä rauhassa omia juttuja, mutta tänään on ollut huomattavan paljon enemmän energiaa kuin mitä hetkiin. Nyt Veera tuhisee yöunia ja voisin itsekin yrittää mennä ajoissa nukkumaan. Mahtavaa uutta viikkoa kaikille<3

2 kommenttia:

  1. Siivoaminen ihan rauhassa on muuten jotenkin todella rentouttavaa 😄 Just se kun ei ole niitä pieniä sormia varastamassa likaisia astioita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ! Ennen ei oikein osannut nauttia siitä, mutta nykyään - todella rentouttavaa :D

      Poista