keskiviikko 10. elokuuta 2016

Siskon rippijuhlat

30.7 vietettiin siskoni rippijuhlia. Käsittämätöntä ajatella, että ensi kesänä juhlitaan meidän sisarusparven viimeiset rippijuhlat! Missä välissä ne omat pikkusisarukset oikein kasvavat? Sitä olen ihmetellyt monet kerrat.

Siskoni oli meillä perjantain ja lauantain välisen yön, sillä tein hänelle kampauksen juhliin. Perjantai-ilta vietettiin kynsiä liimaten, kasvohoitoja tehden ja muita viime hetken kauneusrutiineja läpikäyden. Nukkumaan päästiin kahden jälkeen yöllä ja herätyskello soi kuudelta aamulla. Aloitimme kampauksen teon välittömästi, sillä siskon piti olla jo yhdeksältä kirkolla. Itse konfirmaatiotilaisuus alkoi kymmeneltä.
Konfirmaatiotilaisuuden jälkeen siirryimme juhlapaikalle, Porvoon Teatteritalolle. Paikalla oli perhetuttuja, joita itse en ollut nähnyt vuosiin. Oli mukava tavata pitkästä aikaa heidän kanssaan ja vaihtaa kuulumisia.

Pääsimme heti juhlapaikalle saavuttuamme syömään lämpimän ruoan.
Jälkiruoaksi oli ihania kakkuja, jotka siskoni olivat itse jälleen kerran taiteilleet!
Jokaisissa juhlissa he ovat lyöneet vieraat ällikällä leipuritaidoillaan. Ja nuo koristelut, wau!
Syömisten jälkeen mentiin ulos ottamaan kuvia.
 
Niin kaunis juhlien tähti!
Tässä vaiheessa oltiin lähdössä kotiin ja korkkarit odottivat jo autossa.
 
Veeralla oli yllään syntymäpäivälahjaksi saatu mekko, siihen sopiva hiuspanta ja kimaltavat juhlakengät. Ulkona kuvatessa hänellä oli asuun sopiva olkihattu.
Naurettiin tätä kuvaa niin paljon. Neiti heitti ihan makaroniksi itsensä, kun kummitäti lähti kantamaan häntä takaisin sisälle.

Ihanat, rennot ja mukavat rippijuhlat. Hyvät tarjottavat ja mahtava porukka. Kiitos vielä kovasti<3 Tosin, en osaa kuvitella, että meidän porukalla kovin totisia ja tylsiä juhlia edes syntyisi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti