torstai 25. elokuuta 2016

Siskon syntymäpäiväjuhlat

Kun on monta ihmistä perheessä, ei aikataulut aina osu yhteen. Siskollani oli syntymäpäivät jo heinäkuun puolessa välissä, mutta saimme kaikille sopivan juhlimispäivän vasta eiliselle. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan - eikös se niin ole?

Kokoonnuttiin koko poppoo äitini luo kahvittelemaan, herkuttelemaan ja juhlimaan meidän sisaruskatraan esikoista. Siskoni saa meistä kaikista eniten osakseen kuittailua syntymäpäivinä, sillä onhan hän meistä vanhin. Rakkaudella tottakai, mutta ei se sisarusten välinen kiusoittelu teini-ikään lopu, ainakaan meidän kohdallamme. Mites muilla?
Siskon ainoa toive oli juustokakku synttäreille ja sen hän tottakai sai! Kyllä hän syntymäpäivälahjankin sai :)
Kaunis ilma suosi meitä ja vietimme syöminkien jälkeen aikaa ulkona. Veera pyöri pitkin pihaa kävelykärryn kanssa ja jokainen vuorollaan juoksi hänen perässään. Otimme paljon valokuvia, naurettiin ja pelleiltiin. Eli aivan perinteinen (=mahtava) ilta kun koko porukka on kasassa! Tunnit vierähtivät nopeasti ja kello lähestyi jo kahdeksaa illalla kun lähdimme kotia kohti.

Minulle perheen kanssa vietetty aika on tärkeää ja arvokasta! Se on parasta. Siskokin taisi nauttia juhlistaan ja meidän junnujen seurasta, vai mitä Jossu?<3

4 kommenttia:

 1. Kyllä vaan oli parasta seuraa! <3

  VastaaPoista
 2. Perhe on kyllä paras! Hassua kyllä mulla on nykyään ihan sama fiilis myös anoppilassa kuin kotonakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että niin on! Meillä myös kaikki on yhtä isoa perhettä :)

   Poista