keskiviikko 28. syyskuuta 2016

JUSTIN BIEBER

Tiistaina lähdettiin kahden siskoni kanssa kohti Hartwall arenaa ja Justin Bieberin keikkaa. Odotimme päivää kuin kuuta nousevaa ja jokaisesta meistä huokui innostuneisuus ja jännitys.


19:30 aloitti lämppäri The Knocks - yhtye, josta en ollut aiemmin kuullutkaan. He kuitenki yllättivät positiivisesti ja nostattivat fiiliksen kattoon.


Justin aloitti puoli yhdeksän jälkeen huikealla sisääntulolla. Meteli arenalla oli järisyttävä kun Bieber nousi lavalle.Lavashow ja efektit olivat huikeita - tanssia, savukoineita ja valoja. Show:ssa oli käytetty paljon lavasteita ja rekvisiittoja.
Meillä oli todella hyvät paikat alakatsomosta, penkit riviltä 12. Lähes koko konsertin ajan silti seistiin, kuten muutkin katsomossa ja annettiin musiikin viedä mukanaan.


Edellisen päivän keikasta olin lukenut etukäteen arvosteluja, joissa oli puhetta playback -laulamisesta sekä artistin "tylystä" olemuksesta. Monet kappaleet esitettiin playbackinä, mutta se ei mielestäni ollut häiritsevää. Hymyä artisti ei oikeastaan antanut, mutta muu lavaesiintyminen oli huippua.Kokonaisuudessaan keikka oli huippu ja menisin kyllä uudelleen! Kuvat ovat vähän epätarkkoja, sillä pimeässä ja jatkuvassa liikkeessä oli vaikea saada selkeitä kuvia.

Kävikö teistä joku Bieberin keikalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti